ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la începutul pandemiei - în decurs de aproape doi ani - 428 de copii cu vârsta mai mică de 4 ani au murit „cu Covid”, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC). Pentru a înțelege semnificația acestui număr în context, trebuie să îl raportăm la cele aproximativ 73 de milioane de copii care trăiesc în prezent în America, arată publicația Zero Hedge, care a mai subliniat cu alte ocazii și diferențele dintre decesele „de Covid” și „cu Covid”.

Dr. Daniel Rauch, medic pediatru-șef la Tufts Children’s Hospital din Boston, a rezumat lucrurile într-o singură propoziție:

„Vestea bună continuă să fie că aceasta nu este o problemă des întâlnită la copii.”
 
 
Cu toate acestea, atotștiutorul și incontestabilul Anthony Fauci anunță acum - deși „nu poate garanta” - că bebelușii și copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 5 ani ar putea fi eligibili pentru vaccinarea COVID-19 până în primăvară.
 
„Sperăm că peste o perioadă destul de scurtă de timp, probabil la începutul anului viitor, în 2022, în primul trimestru al anului 2022, va fi disponibil pentru ei”, a declarat Fauci într-un interviu pentru Insider, deși a avertizat că speculează, adăugând: „trebuie să faceți studiul clinic”.
 
 
 
Potrivit CNN, dintre toți producătorii de vaccinuri Covid, Pfizer se află în stadiul cel mai avansat al studiilor clinice pentru categoria de vârstă 6 luni-5 ani, dar Moderna desfășoară, de asemenea, studii pe copii foarte mici.
 
„Nu avem suficiente date acum pentru a le prezenta în vederea unui demers la autoritatea de reglementare, dar acum se colectează și se analizează datele”, a declarat Fauci la începutul acestei luni pentru CNN.

„Așa că vom putea răspunde la întrebarea privind siguranța și imunogenitatea la copiii cu vârsta mai mică de 5 ani într-o perioadă rezonabilă de timp, cred eu”.
 
Iată datele oficiale ale CDC pentru grupa de copii mici și bebeluși (decese totale versus decese COVID-19):
 
 
 
De fapt, mortalitatea COVID în rândul copiilor americani cu vârste cuprinse între 0 și 4 ani este atât de scăzută încât aproape că nu se observă în graficul de mai jos...