ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform ultimelor studii, imunitatea naturală, celulară, ar putea dura cel puțin 17 ani, iar, potrivit cercetătorilor, persoanele asimptomatice sunt cele care au un răspuns în fața Covid cu imunitate celulară, ceea ce înseamnă că vor fi, automat, protejați în fața virusului, nemaifiind nevoie de vaccin, relatează Național.ro.

În această direcție, Federația Solidaritatea Sanitară a ripostat ultimelor declarații ale ministrului Sănătății, care declara că medicii vor fi obligați să se testeze din banii lor dacă refuză vaccinarea.

”Dacă, așa cum ați declarat, aveți în gând pacientul, <<care și el are drepturi și are dreptul de a veni în contact cu un cadru medical, care nu îl pune la risc, adică are șanse extrem de reduse de a fi infectat și asta o obținem prin vaccinare>>, vă reamintim că personalul medical, care a îngrijit pacienții din martie 2020 până în prezent, a fost expus la boala naturală mult mai mult decât populația generală. Pentru toate bolile infectocontagioase, imunizarea se obține în primul rând pe cale naturală, nu numai prin vaccinare, așa cum insinuați în declarația dvs. Întreaga paradigmă a protecției prin vaccinare se bazează pe încercarea de a crea vaccinuri care să reproducă mecanismele de apărare declanșate în organism de boala naturală. Vaccinurile împotriva bolii COVID-19 au fost puse pe piață la 9 luni după declanșarea pandemiei, timp în care o mare parte a cadrelor medicale au trecut deja, cu bine, prin boală”, a comunicat asociația.

Pentru a citi continuarea click AICI