ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prima sentință judecătorească prin care se dispune suspendarea măsurilor aberante dintr-o Hotărâre de Guvern în vigoare de a participa la diverse activități condiționat de dovada de vaccinare, vindecare sau de testare pe propria cheltuială. 

(SUSPENDAREA ESTE NUMAI PENTRU RECLAMANȚI, nu pentru toți cetățenii). 

Curtea de Apel București, în dosarul nr. 7277/2/2021 a dispus:

1. anularea în parte a HG nr.1183/2021 si HCNSU nr.101/2021, în privința dispozițiilor din anexe care condiționează participarea la diverse activități de vaccinare/imunizare sau de testare pe cheltuiala proprie a persoanei în cauză. (Adica anularea HG ului in vigoare in prezent).

2. În baza art.6 din CEDO, a art.47 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, a deciziei CCR nr.392/2021, suspenda executarea fata de reclamanți, a dispozițiilor din anexele HG nr.1183/2021 care condiționează participarea la diverse activități de vaccinare/imunizare sau de testare pe cheltuiala proprie a persoanei în cauză, până la data de încetării aplicabilității acestui act normativ. 

Suspendarea este executorie, dar aplicabilă numai reclamanților.
 
(Atenție: SE APLICĂ SUSPENDAREA NUMAI RECLAMANȚILOR, nu tuturor cetățenilor). 

Sentința Curții de Apel București este supusă recursului. 

Felicitări lui Ciuchi Elena Corina și lui Puiu Laurențiu Dan!

Felicitări judecătorului care s-a aplecat asupra cauzei și a analizat obiectiv!