ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta angajată a CEC Bank Alba, care în decurs de 10 ani a sustras peste 1 milion de euro din banii clienților, pe care a susținut că i-a donat la biserici și la persoane sărace, a scăpat definitiv de al doilea dosar penal. Instanța a constatat că fapta de fals material în înscrisuri oficiale este prescrisă, transmite RomâniaTV.

„În perioada 24.01.2006 – 10.08.2016, în calitate de funcționar public în cadrul unei agenții bancare din județul Alba, inculpata a falsificat semnătura de la rubricile destinate titularului de cont de pe un număr de 368 documente de retragere / lichidare / transfer / virament intrabancar pentru a ascunde retragerile, în mod neautorizat, de sume de bani din conturile de depozit ale 60 de clienți ai băncii”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Pe 30 mai 2023, Curtea de Apel Alba Iulia a constatat, definitiv, că fapta inculpatei este prescrisă și a dispus încetarea procesului penal, menținând hotărârea anterioară a Judecătoriei Alba Iulia.