ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Iași a fost găsită zilele trecute decedată în patul din locuința sa, de polițiști, care au fost contactați de vecinii ei îngrijorați de faptul că din apartament venea un miros urât. Femeia de 39 de ani se numea Aurora Trofin, și, potrivit RTV, aceasta locuia singură. 

Polițiștii au apelat la pompieri pentru a avea acces în locuința femeii. 

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.     
 
Nici vecinii nu au putut oferi detalii despre decesul subit al tinerei:

Ea locuia singură. Din ce am văzut, mai venea din când în când o femeie la ea. Nu am mai văzut-o de două-trei săptămâni. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea, poate avea vreo boală, nu știu”, a spus un vecin de-al tinerei.

Din cauza faptului că trupul femeii se afla într-o stare avansată de descompunere, spun criminaliștii, încă nu s-a putut stabili motivul decesului.
 
În timp ce presa centrală și de stat i-a „scotocit” prin viața privată pentru a oferi tilturi bombă și a atrage atenția la lucruri irelevante, o pagină responsabilă a găsit posibilul motiv, chiar înaintea autorităților și a presei aservite: Aurora era vaccinată și este posibil să fi murit subit în urma unei „reacții adverse” la serul experimental, cum ar fi un atac de cord. 
                                            
 
Dumnezeu să o ierte!