ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie de 36 de ani, din Galați, a avut o reacție adversă puternică, vineri, după injectarea cu prima doză a serului Covid produs de ModeRNA, fiind preluată de ambulanță de la Centrul de Vaccinare, informează Prefectura Galați, citată de Știri pe Surse.

Femeia a suferit hipetensiune, pierderea cunoștinței, amețeală, vertij și dispnee la cinci minute după administrarea vaccinului experimental. Iar asta, deși pacienta era cunoscută cu alergii și primea tratament, semnalând acest lucru echipei de triaj din centrul de vaccinare, conform procedurii. În ciuda acestui fapt, personalul medical i-a dat undă verde pentru vaccinare.

„Medicul coordonator din centrul de vaccinare a acordat primul ajutor și a solicitat o ambulanță, pacienta fiind transportată la Spitalul Municipal Tecuci, unde s-a continuat tratamentul”, anunță Prefectura Galați.

Ulterior, femeia a fost trimisă acasă, medicii considerând că internarea ei nu este necesară.

Vom vedea cum se va simți în următoarele ore și dacă va mai face sau nu a doua doză din „superbul” vaccin.