ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie de 51 de ani din București, complet vaccinată anticovid, a decedat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Buzău, după ce a fost transferată de la Matei Balș, unde primise primele îngrijiri, dar, din cauza lipsei de locuri la ATI, femeia a fost trimisă la Buzău, însă prea târziu, relatează ȘansaNews.

Femeia, în vârstă de 51 de ani, era vaccinată cu ambele doze, precizează sursa citată. Femeia suferea de obezitate și hipertensiune arterială, ceea ce, afirmă medicii, i-a și grăbit moartea.

Dr. Monica Pop declara că una dintre contraindicațiile vaccinului este tocmai hipertensiunea arterială: „Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiunea arterială", a afirmat medicul Monica Pop la Antena 3 (VIDEO AICI).