ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La cel de-al doilea articol al nostru despre dictatura Covid din Shanghai, China (pe primul îl găsiți aici), cititorul nostru fidel „Spring” a comentat oferindu-ne o traducere a unui articol de pe un blog de limbă greacă, pe tema hipnozei în masă care generează panica și supunerea la măsurile absurde și abuzive pe care le implementează guvernanții. Sursa originală a articolului este AgoraVox.fr. Îl redăm integral mai jos:  

Matthias Desmet, profesor de psihologie clinică la Universitatea din Gent din Belgia, într-o postare recentă pe internet, explică fenomenul hipnozei în masă

"1) Lipsa relațiilor sociale, izolarea și teama concomitentă
2) Lipsa sensului sau a scopului vieții
3) Anxietate difuză (uitați-vă la numărul de medicamente anti-anxietate și depresie prescrise în fiecare an)
4) Niveluri ridicate de frustrare și agresivitate.

Prin urmare, frica de moarte, modul mecanicist și anxios al vieții moderne, batjocura și disprețul față de valorile spirituale, familiarizarea cu produsele de masă ale subculturii televizate neclare, prăbușirea prestigiului instituțiilor, combinate cu frustrarea și furia cu privire la calitatea democrației și mai ales exilul prezenței lui Dumnezeu din sufletele oamenilor au fost materialele sociale critice care au fost exploatate din plin de către administratorii pandemiei pentru a forma o situație de hipnoză în masă a cetățenilor, care a luat proporții odată cu invocarea "crizei sanitare fără precedent".

Desmet continuă să sublinieze despre părinții care s-au grăbit să-și vaccineze copiii:

"Părinții care își vaccinează cu atâta lăcomie copiii intră în psihologia mulțimilor numită manipularea în masă. Această schimbare socială are loc atunci când există sau a fost o perioadă de frică plutitoare și constituie un pas înainte pe drumul către un stat totalitar. Totalitarismul începe întotdeauna cu manipularea în masă a populației. Nu este același lucru cu o dictatura.

Într-o dictatura, oamenii se supun fricii predominante a dictatorului de la vârf, dar totalitarismul este opusul. Lumea este hipnotizată pentru a asculta de binele colectiv sau comun. Nu mai sunt raționali sau logici ca înainte, nu mai urmează unei logici".

Prin urmare, regimul medical-fascist care este înrădăcinat la nivel mondial nu este exagerat accidental și susține că vaccinarea este un act suprem de "responsabilitate socială" care servește binelui comun al sănătății publice, creând antidotul vaccinului, ca mijloc ideal de limitare a pandemiei.

În realitate, însă, establishmentul politic și medical are ca scop artificial neutralizarea voinței personale libere a fiecărei ființe umane și forțarea acesteia să se conformeze "binelui comun", al cărui conținut este determinat chiar de managerii crizei sanitare și constă în manipularea universală a societății.

Prin urmare, prin subordonarea coercitivă a voinței oamenilor față de "binele comun" al vaccinării, scopul este de a cultiva climatul adecvat de hipnoză în masă, astfel încât cetățenii ca ființe fără coloană vertebrală și docili să se poată grăbi fără obiecții către centrele de vaccinare.

Prin urmare, în loc ca vaccinul să "înece" un vânt corect de libertate (așa cum au promis știintificii) care ar duce la ridicarea definitivă a măsurilor restrictive și ar permite o revenire imediată la normalitate, acesta este totuși instrumentat de administratorii tiranici ai pandemiei pentru a diviza societatea, a micșora libertățile individuale ale cetățenilor și a impune cel mai necruțător regim totalitar de sănătate pentru omenire.

Profesorul belgian face, de asemenea, o observație de rară finețe, dar și remarcabilă, subliniind diferența fundamentală dintre un regim dictatorial și unul totalitar. Acesta evidențiază următoarele aspecte foarte interesante:

"De regulă, într-o dictatură clasică, dictatorul devine mai moale și mai puțin agresiv imediat ce dizidenții din opoziție, sunt reduși la tăcere.

Odată ce ajunge la eficienta maximă, nu mai trebuie să fie agresiv și poate recurge la alte mijloace pentru a menține controlul.

Într-un stat totalitar, lucrurile stau invers. Acest lucru este fundamental de înțeles, pentru că într-o societate totalitară, odată ce opoziția este redusă la tăcere, atunci statul comite cele mai mari și mai dure atrocități".

Prin urmare, este extrem de important să existe încă focare de rezistență și voci libere peste tot care se opun narațiunii sanitare a pandemiei, deoarece acestea sunt opoziția socială rebelă, care, atâta timp cât nu este redusă la tăcere, împiedică dominația deplină și provoacă iritare puterii tiranice care este nerăbdătoare pentru rezultatul final al proiectului totalitar.

Fiecare spirit liber, voce, forum sau blog este un memento constant pentru inițiatorii vaccinării globale a umanității că conștiința personală nu a fost abolita, iar efortul de răsturnare a regimului medico-fascist este continuat de cetățenii care luptă și rezistă atât vaccinurilor experimentale, cât și obligativității actelor medicale.

Odată cu introducerea certificatului de vaccinare (cod QR), care este impus autoritar și fără nicio bază rezonabilă, ca o condiție prealabilă esențială pentru participarea cetățenilor la orice activitate economică, profesională sau socială, se deschide calea pentru instituirea celui mai inuman și totalitar sistem de control digital al bioputerii, astfel încât oamenii fiind forțați să se vaccineze nu mai sunt stimulați să se vaccineze pentru a-și proteja sănătatea personală, ci pentru a putea trăi, munci sau studia.

Procesul de vaccinare evoluează într-o psihoză globală de respectare în masă a programelor succesive de vaccinare, care va continua până când managerii crizei sanitare vor reuși să-i pună pe oameni sub controlul lor deplin și absolut, forțându-i (dar și manipulându-i) să trăiască într-un mediu social nesănătos de frică, nesiguranță, poliție politica și supraveghere digitală permanentă.

În cele din urmă, merită subliniat faptul că cererea nerușinată a managerilor politici și de sănătate ai pandemiei de a vaccina pe toți cetățenii adulți pentru a patra oară cu pregătiri experimentale, a căror protecție împotriva infecției este complet de scurtă durată și incertă, impusă în mod arbitrar ca o condiție necesară pentru "păstrarea privilegiilor", ar trebui să alerteze reacția universală a societății și vaccinarea să fie respinsă de toți cetățenii ca fiind o bătaie de joc care le insulta inteligența