O fată de 10 ani din Popești Leordeni, județul Ilfov, a plecat de acasă marți în jurul orei 11.00 și nu s-a mai întors. Părinții au alertat Poliția, iar acum copilul este căutat de criminaliști și jandarmi.
 
Poliția orașului Popești Leordeni a fost anunțată, marți, de părinții unei fete de 10 ani despre faptul că aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit.
Fata are 1,20-1,30 metri înălțime, păr negru, lung până la nivelul umerilor, prins în coadă, ochi căprui.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu bluză albă cu inscripția „New York", pantaloni negri și încălțată cu espadrile gri.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews