ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare de pe facebook, este prezentat cazul sfâșietor al unei fetițe de numai 10 ani care a suferit un accident vascular cerebral și care acum se află în comă. Redăm mai jos postarea.
 
Aceasta este fiica mea de 10 ani, Kylee Jo. Ea a suferit un accident vascular cerebral venos și se află în prezent la terapie intensivă la Spitalul primar pentru copii din SLC. Se luptă pentru viața ei și vă cer toate rugăciunile pe care le putem primi în acest moment.
 
A fost necesar să-i îndepărteze o parte a craniiului/ Ea a fost în comă medicală timp de câteva zile, dar o scot încet-încet din ea pentru a putea testa funcțiile creierului. Are o activitate cerebrală intensă în acest moment, așa că avem speranțe.
 
Știm că partea stângă a suferit leziuni grave, dar partea dreaptă pare încă în regulă. Kylee este o fetiță încăpățânată, dulce și iubitoare! Își folosește această încăpățânare pentru a lupta și se luptă foarte mult în acest moment.
 
Kylee ar da oricui orice ar avea! Întotdeauna caută modalități de a ajuta oamenii și de a-i face să zâmbească. Ea este mâna dreaptă a tatălui ei la ferma noastră și îi place la nebunie să meargă cu el. Îi place, de asemenea, să meargă cu bicicleta ei de teren, cu mașina de zăpadă și să meargă cu RZR-ul în familie. De curând a început să joace baschet și softball și vrea să devină aruncător de softball, devenind destul de bună la asta! Vă rugăm să vă rugați pentru ea!
 
Laila Dawood, în vârstă de 15 ani, a murit după ce s-a prăbușit la Derby Moor Academy vineri, 9 decembrie, informează dailymail.
 

Tatăl ei, Mohammed Dawood, 46 de ani, care deține un magazin de reparații de telefoane mobile în Normanton Road, a declarat că șocul l-a lăsat cu un sentiment de gol profund.

Domnul Dawood a spus: „Ea a însemnat întreaga lume pentru noi. A fost un copil foarte, foarte dulce și o fată respectuoasă, indiferent de culoarea pe care o aveai. Avea o mulțime de prieteni din toate mediile diferite.

„Era inteligentă, amabilă și drăguță cu toată lumea, o fată foarte inteligentă. Se descurca foarte bine la examenele simulate, a luat cea mai mare notă. Voia să devină avocat și să studieze dreptul."
 
Lindsey Marie Murphy, în vârstă de 32 de ani, din Godley, a murit subit luni, potrivti patch.
 

Născută la 28 octombrie 1990, în Joliet, Lindsey a absolvit Liceul Reed-Custer cu promoția 2009 și a obținut, de asemenea, licența în cosmetologie. Ea a lucrat anterior pentru Sports Clips din Bradley și, cel mai recent, a condus Honey Cuts din Mokena.
 
Lindsey avea un spirit colorat și un suflet uimitor. Ar fi făcut orice pentru cei doi copii extraordinari ai ei, Bradyn și Nevaeh. A fost o mamă, o fiică, o nepoată, o soră, o tovarășă, o mătușă, o verișoară și o prietenă remarcabilă, care a iubit cu ardoare și al cărei spirit nu va fi uitat niciodată.

Vești sfâșietoare din SUA, după ce s-a aflat că un student de la Universitatea de stat din Oklahoma, care urma să se întoarcă acasă pentru a-și vedea familia de Crăciun, a murit pe neașteptate la vârsta de 20 de ani, potrivit euroweeklynews.
 
 
Potrivit informațiilor venite din Oklahoma, în SUA, marți, 20 decembrie, studentul Noah Morris, de la Universitatea de Stat, a murit în mod neașteptat în weekend, chiar înainte de a se întoarce în vizită la familia sa pentru sărbătorile de Crăciun.

Mama lui Noah, Angela Morris, a împărtășit vestea tragică prin intermediul Facebook pe 18 decembrie.

„Fiul meu, Noah Morris, a fost găsit mort în camera sa de cămin noaptea trecută. Suntem devastați. Trebuia să vină acasă de Crăciun astăzi. Cauza morții este necunoscută în acest moment".

„Noah a fost cel mai bun și mai ușor de suportat suflet pe care l-am întâlnit vreodată."

Ea a adăugat: „Locuia singur în căminul său și nimeni nu știa că ceva nu este în regulă. Nu mai vorbisem cu el de o săptămână, dar asta era normal. Trebuia să se întoarcă acasă astăzi.

„Presupunem că a murit din cauza bolii sale Addison, în acest moment. Am luptat din greu pentru a-l proteja, dar nu am putut câștiga cu acesta. Sufletul meu e frânt."

Jamie Lopez, al cărei salon de înfrumusețare Babydoll Beauty Salon a fost prezentat în serialul de realitate WeTV, "Super Sized Salon", a murit, au anunțat colegii ei, scrie CNN.
  
 
Ea avea 37 de ani.

Compania lui Lopez a publicat o declarație pe rețelele de socializare despre decesul ei.

„În numele echipei Babydoll Beauty Couture, anunțăm cu regret, cu mare durere, decesul fondatorului și proprietarului Babydoll Beauty Couture, legendara Jamie Lopez", se arată în declarație. "Vă cerem, în numele familiei Babydoll, să ne acordați timp pentru a procesa această pierdere imensă. Mai multe detalii și aranjamente vor fi anunțate în curând."

Nu au fost împărtășite informații despre o posibilă cauză a morții...

Prezentat ca fiind „primul salon plus-size din lume", Babydoll Beauty Couture a fost decorul pentru "Super Sized Salon", care a avut premiera în iulie.
 
Vedeta serialului General Hospital, Sonya Eddy, a murit subit luni, la vârsta de 55 de ani. Nu a fost comunicată cauza morții, scrie upi.
 
 
Prietena lui Eddy, Octavia Spencer, a anunțat prima dată moartea acesteia Instagram. Soap Opera Digest a confirmat cu producătorii executivi ai serialului.
Eddy a fost o asistentă medicală în viața reală. Ea s-a alăturat distribuției telenovelei în 2006.

Eddy jucase din 1995, având apariții în The Drew Carey Show, Martin, Married... with Children și Beverly Hills, 90210. Ea a apărut în filme precum Patch Adams, Blast from the Past, Nutty Professor II: The Klumps și Pee-wee's Big Holiday.

De asemenea, a avut un rol principal în comedia Those Who Can't și a continuat să apară ca invitată în emisiuni precum Fresh Off the Boat, PEN15 și The Last Days of Ptolemy Grey.
 
Un judecător al Curții de Apel din Georgia și fost avocat al Departamentului de asigurări al statului a murit la vârsta de 64 de ani, a scris Insurance Journal. 
 

Judecătorul Clyde Reese a murit sâmbătă, a anunțat instanța, precizând că acesta a decedat pe neașteptate după o scurtă spitalizare. Nu a fost precizată cauza decesului.

Reese a fost numit în această instanță cu 15 judecători în 2016 de către guvernatorul Nathan Deal, apoi a câștigat alegerile pentru un mandat de șase ani în 2019.

Guvernatorul Brian Kemp va numi un înlocuitor.

Reese și doi verișori s-au numărat printre primii studenți de culoare care au frecventat Pace Academy, o școală privată din Atlanta, în 1969. Cei trei au devenit primii studenți de culoare care au absolvit școala în 1976.

După ce a absolvit Georgia State University, Reese a lucrat la firma imobiliară a familiei sale. Apoi s-a înscris la facultatea de drept a Universității Mercer, mergând să lucreze pentru guvernul statului în 1996, după ce a primit diploma de drept. A fost consilier la Departamentul de asigurări, la Fondul fiduciar de stat pentru leziuni ulterioare și la Agenția de stat pentru planificarea sănătății, iar mai târziu a fost numit comisar al Departamentului de sănătate comunitară.

Reese a practicat în sectorul privat din 2003 până în 2007, revenind în 2007 la guvernul de stat în calitate de consilier general al Departamentului de Sănătate Comunitară. Guvernatorul Sonny Perdue l-a numit comisar al departamentului în 2010. În 2011, Deal l-a numit comisar al Departamentului de Servicii Umane, revenind la funcția de comisar pentru sănătate comunitară în 2013.
 
Drew Griffin, corespondent principal de investigații al CNN, cunoscut pentru că reușea să convingă chiar și pe cei mai rezervați subiecți la interviuri să se implice într-un reportaj, a murit sâmbătă după o lungă luptă cu un cancer apărut subit, a anunțat familia sa. Avea 60 de ani, scrie CNN.
 

Un povestitor talentat, Griffin avea o reputație binemeritată de a trage la răspundere persoanele și instituțiile puternice.

„Moartea lui Drew este o pierdere devastatoare pentru CNN și pentru întreaga noastră profesie", a declarat directorul general al CNN, Chris Licht, într-o notă adresată personalului. „Un jurnalist de investigație extrem de apreciat, munca lui Drew a avut un impact incredibil și a întruchipat misiunea acestei organizații din toate punctele de vedere."

Griffin a lucrat la sute de reportaje și la mai multe documentare pe parcursul a aproape două decenii în cadrul echipei de investigații a CNN. Reportajele sale au fost onorate cu unele dintre cele mai prestigioase premii ale jurnalismului - Emmy, Peabodys și Murrows, printre ele.

„Dar oamenii au contat mai mult pentru Drew decât premiile", a spus Licht
 
O lumină strălucitoare s-a stins. Mary Alice McKenzie a murit brusc și neașteptat, din „cauze naturale”, sâmbătă, 17 decembrie 2022. Mary a fost o mamă, o soție, o fiică și o soră bună, magică și iubitoare. A lăsat lumea într-un loc mai bun prin bunătatea și generozitatea ei autentică, scrie telegraph.
 
 
 
Ea și cel mai bun prieten și partenerul ei de 32 de ani, John Schulte, au făcut o viață și o familie incredibilă împreună. Au crescut două fiice frumoase cu căldură, bucurie și compasiune. Au fost adevărați parteneri de viață și au pornit în mod constant în noi aventuri împreună.

Mary s-a născut în Casper, WY, în 1963 și s-a mutat în Sterling, Colorado, în copilărie. A absolvit liceul în clasa 1981 și a fost activă în teatru. De-a lungul vieții, Mary a fost o muziciană talentată, atât la voce, cât și la pian. Îi plăcea să împărtășească bucuria muzicii cu oamenii și le-a insuflat dragostea pentru muzică ambelor fiice ale sale.