ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un viitor episod din „NCIS: Hawaii” se va aduce un omagiu Yakirei Chambers, scenaristă a serialului CBS, care a murit subit săptămâna trecută, la vârsta de 42 de ani, potrivit deadline.
Yakira Chambers

Familia lui Chambers a declarat pentru Deadline că până acum o cauza preliminară a decesului a fost atribuită asfixiei acute. Ea se afla împreună cu mama ei în fața unui mall din Newport Beach, California, miercuri seara, când a început să aibă dificultăți de respirație și apoi s-a prăbușit.

Chambers a fost promovată în funcția de editor pentru sezonul 2 al serialului „NCIS: Hawaii”, după ce s-a alăturat serialului ca redactor în sezonul de debut al serialului NCIS, scriind patru episoade. Ea a obținut postul de redactor personal în urma selecției sale ca mentorat în cadrul programului foarte competitiv ViacomCBS Writers Mentoring Program în 2020-2021. A jucat și ca actriță îm câteva producții.

Omagiul care îi va fi adus va apărea într-un episod al emisiunii în ianuarie.

O fetiță de 6 ani a murit de AVC după o miocradită „din cauza gripei”. Danielle Mei Cabana, în vârstă de 6 ani, a fost internată la spitalul BC Children's Hospital cu simptome de gripă și a decedat săptămâna trecută, potrivit RN.
 
 
danielle-mae-cabana

Danielle a fost dusă la spital miercurea trecută, când părea să se lupte cu gripa, după ce surorile ei își reveniseră. Ea a fost mutată în curând la terapie intensivă, unde a fost diagnosticată cu miocardită. Medicii au spus că cauza gripei. 

Ulterior, ea a fost supusă la două intervenții pe cord și a început să respire singură sâmbăta trecută, dar în cele din urmă a decedat după ce a suferit un "accident vascular cerebral masiv".

„În timp ce noi nu vom mai putea să o vedem sau să o atingem din nou, spiritul și amintirile ei vor trăi pentru totdeauna în părinții și surorile ei", a scris Denis.
 
„Îi vom onora viața și ne vom asigura că va experimenta o viață plină prin ochii noștri".

Echipele din cadrul Asociației de hochei minor Richmond Jets își amintesc, de asemenea, de Danielle, lipindu-și bețele cu bandă verde de camuflaj, inspirată de timpul petrecut de Danielle cu tatăl ei la camping și vânătoare. Micuța Danielle începuse hochei de la copii la Richmond Ravens.

O iubită mamă a doi copii, care fusese vaccinată de patru ori cu serul Covid, a murit în somn la doar câteva ore după ce a fost depistată pozitiv, potrivit dailymail.
 
 
 
Melanie Leffler, în vârstă de 39 de ani, cadru medical din Sydney, a decedat în mod neașteptat în somn, la 19 noiembrie.

Deși era vaccinată de 4 ori, ea fusese testată pozitiv la un test rapid în acea zi, soțul ei, Mick, spunând că avea doar "nasul care curgea și o ușoară durere în gât".

Fratele ei, Kris Leffler, a declarat că familia nu a primit încă raportul medicului legist, dar crede că moartea ei subită se poate datora unor complicații la inimă.

Inflamația mușchiului cardiac și a țesutului care înconjoară inima, cunoscută sub numele de miocardită și pericardită, poate fi cauzată de vaccinurile Covid.

Ea devenise consilier în probleme genetice pentru sistemul de sănătate - NSW Health. 

Soțul ei a rămas acum să le crească pe cele două fiice ale cuplului, Clementine, în vârstă de patru ani, și Lottie, care are doar nouă luni.

 
Un membru iubit al personalului din cadrul orașului Quinte West a murit, anunță quintenews.

Brian Grattan, ofițerul pentru dezvoltare economică din Quinte West, a decedat subit la Centrul regional de sănătate din Peterborough.

Se cunosc puține detalii în acest moment.

Primarul din Quinte West, Jim Harrison, spune că Grattan era un favorit în jurul primăriei și era pasionat de sporturile comunității, în special de baseball. Avea 47 de ani. 
 
Un „mare familist" care muncea zi și noapte a murit în mod tragic la primele ore ale dimineții, în timp ce se afla într-o vacanță bine meritată în Tenerife. Gareth Moores, din Royton, Oldham, a zburat luna trecută în Insulele Canare împreună cu soția sa Colette și fiul său Jake, în vârstă de 19 ani, potrivit manchestereveningnews.

Gareth Moores
 
Tatăl a doi copii și tatăl vitreg a doi copii, în vârstă de 48 de ani, a petrecut cea mai mare parte a celei de-a patra zile la piscină înainte de a mânca și de a viziona spectacole într-un complex din Santa Cruz. În jurul orei 4 dimineața următoare, Colette l-a auzit pe soțul ei țipând, înainte de a cădea la pământ și de a muri.

„Ne-am simțit foarte bine. Apoi, la ora 4 dimineața, a strigat, a căzut pe podea și a cam murit imediat. Fiul meu lucrează pentru Ryanair și, din fericire, cu pregătirea lui, a început să facă resuscitare. Dar nu a mai avut ce face.”

„Până când au venit medicii, s-a sfârșit. Avea doar 48 de ani - nu avea niciun simptom, nimic. Este o nebunie".
 
Un bărbat din Kelowna care a petrecut ani de zile făcând tot ce a putut pentru a arăta populației locale fără adăpost că este îngrijită a murit, informează globalnews.

John Thiessen, în vârstă de 60 de ani, a suferit un atac de cord fatal pe 2 decembrie, a scris soția sa pe contul său de Facebook în acest weekend.

„Amuzant, amabil, grijuliu, empatic și talentat, pentru a numi doar câteva dintre calitățile sale. Găsim alinare știind că nu mai suferă", a spus ea.

„Să sperăm că cineva va prelua, în absența lui, grija atât de necesară pentru cei fără adăpost de pe străzile din Kelowna."

 Well-known advocate for Kelowna homeless population dies suddenly | Globalnews.ca
 
Hamish Kilgour, membru fondator al trupei The Clean, formația indie rock neozeelandeză, care a influențat unele dintre cele mai mari trupe de gen, a murit subit. Avea 65 de ani, potrivit abc.
 man wearing brown cap and red checkered shirt places acoustic guitar and sings on stage

Kilgour a fost găsit mort în Christchurch, după ce fusese dat dispărut săptămâna trecută.

Cauza morții nu a fost comunicată, iar poliția din Canterbury a trimis decesul său la medicul legist.

Hamish și fratele său, David Kilgour, au format The Clean spre sfârșitul anilor 1970, iar trupa și-a lansat single-ul de debut, "Tally Ho!", în 1981.