ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fetița părintelui Nicolae Dima, de la Biserica „Sfântul Nicolae Dintr-o ZI”, care a fost diagnosticată subit cu o formațiune tumorală, care i-a produs o durerere imensă de cap și a suferit un stop cardio-respirator în brațele tatălui ei, a intrat acum în operație, după cum informează Părintele Vasile Ioana.

„Dragii mei! 

Acum Ecaterina intră în operație! 

Să ne rugăm în următoarele ore lui Dumnezeu să Lucreze prin echipa medicală spre salvarea acestui minunat copil!

Pentru cei ce nu aveți la îndemână o carte de rugăciuni, vă atașez câteva linkuri cu rugăciuni puternice: 


Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, vindecă pe roaba ta Ecaterina!”
 
ACTUALIZARE: Tatăl fetiței, Părintele Nicolae Dima, transmite:

„Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras un chist, o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Intervenția a durat mai puțin decât se aștepta chirurgul. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Vesti mai bune nu se putea sa primim. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina, e o zi mare pentru noi!”  

 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, interior și text care spune „I BELIEVE”