ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), Dr. Anthony Fauci - în prezent, aspru criticat pentru strategia sa de răspuns la epidemia de coronavirus - are o fiică pe nume Alison („Ali”), care lucrează ca inginer software în cadrul companiei Twitter. Asta, în timp ce Silicon Valley ia din ce în ce mai multe măsuri împotriva așa-zisei dezinformări legate de virus, venite din partea unor persoane preocupate de adevăr, care nu iau de bun tot ceea ce spun „experți” precum Fauci.

Funcția de inginer de software a fiicei lui Fauci în cadrul Twitter a fost confirmată în articole publicate de Heavy și Deseret, potrivit the National File.

Soția lui Fauci, Dr. Christine Grady, este coordonatoarea cercetărilor privind etica răspunsului american la COVID-19 și este cea care ar trebui să-și controleze soțul pentru derapajele comise. Cum ar fi minciunile din timpul pandemiei!

Conform site-ului revistei ELLE, care i-a dedicat - ei și faimosului ei soț - un articol elogios, Dr. Christine Grady este în prezent șefa Departamentului de Bioetică al Institutelor Naționale de Sănătate. Din această funcție, „ea identifică, cercetează și scrie despre problemele etice legate de vaccinurile COVID-19, despre alocarea resurselor și siguranța personalului medical în timpul pandemiei”.
 
 
Foarte imparțială și cu spirit critic nu poate fi această doamnă Grady, de vreme ce face astfel de afirmații:
 
„Cred că este extraordinar faptul că (Anthony Fauci) reușește să comunice cu oamenii în moduri care clarifică lucrurile și care îi fac pe oameni să se simtă sprijiniți și mai liniștiți", a povestit soția lui Fauci prin telefon pentru revista ELLE. Cum poate fi credibilă o persoană pusă într-o funcție din care ar trebui să-l verifice etic pe cel pe care îl laudă, cu care mai e și căsătorită? Și cât de încrezătoare în soțul ei poate fi o femeie care a ales să nu-i poarte numele?

Din același articol aflăm că Grady și-a început cariera la Centrul clinic al NIH (Institutele Naționale de Sănătate), ca specialistă în asistență medicală clinică în domeniul imunologiei și al bolilor infecțioase, înainte de a ocupa funcția de director adjunct al departamentului de bioetică. Ea a fost numită șefă în 2012, conducând investigațiile privind recrutările pentru studii științifice, stimulentele, vulnerabilitatea și consimțământul.
 
Este cunoscută pentru munca sa cu pacienții cu HIV și SIDA în anii 1980, care a dus la publicarea cărții sale, „The Search for an AIDS Vaccine: Ethical Issues in the Development and Testing of a Preventive HIV Vaccine” („În căutarea unui vaccin împotriva SIDA: Probleme etice în dezvoltarea și testarea unui vaccin preventiv împotriva HIV”).
 
Putem corela această informație despre soția lui Fauci cu dezvăluirea făcută recent de ActiveNews despre implicarea lui Anthony Fauci în „epidemia” de SIDA ce a marcat anii 1980, ducând la pierderea multor vieți omenești. HIV este un virus despre care se crede, la fel ca despre noul coronavirus, că nu avea cum să apară pe cale naturală, ci că ar fi fost inventat de om.
 
„Îi voi vădi de minciună pe indivizii de la NIH, în special pe Gallo, Fauci, Haseltine și Essex și restul acestor ticăloși de cea mai joasă speță. Criminali vinovați de genocid, fără nici o urmă de îndoială”, spunea pe 7 decembrie 1994 dr. Robert Wilner, autorul cărții „Înșelătorie mortală”. 

Profesorul Robert Wilner descria în acea conferință de presă exact aceiași pași pe care Fauci, supranumit „Dr. Moarte”, i-a făcut 25 de ani mai târziu și în cazului virusului SARS2 - apariția „virusului”, teste care demonstrează fals, în proporție de 90%, boala, definirea acesteia drept o „epidemie” și, apoi, soluția salvatoare: VACCINUL.

El i-a provocat pe Fauci și acoliții săi să îl dea în judecată, pentru a-i da, astfel, posibilitatea de a aduce în fața instanței dovezi și probe absolute. Însă Wilner n-a mai apucat să-și demonstreze până la capăt afirmațiile, murind subit în primăvara anului următor, zice-se că în urma unui atac de cord - metoda discretă a serviciilor secrete de a-i elimina pe adversarii regimului sau, de ce nu, doar un efect advers al vreunui medicament „sigur și eficient”.