ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiica actorului John Ventimiglia din Sopranos a murit la vârsta de 25 de ani, a confirmat familia acestuia, la doar trei luni după ce și-a întâmpinat fetița, Shiloh, potrivit dailymail.

Odele Ventimiglia a decedat pe 12 ianuarie, iar cauza morții sale nu a fost anunțată.  Mama ei, Belinda Cape, a confirmat vestea într-o postare pe Facebook, spunând că familia a rămas cu „inima frântă". Tatăl lui Odele este cunoscut pentru că a jucat rolul lui Artie Bucco în serialul de succes al postului de televiziune HBO din 1999 până în 2007. 

În postarea online a mamei îndurerate se poate citi: „Cu inima frântă că trebuie să publicăm anunțul de înmormântare al scumpei noastre Odele. Eu și sora ei, Lucinda, am fost copleșite de mesajele de susținere și de dragoste pe care le-am primit, precum și de amintirile voastre despre cât de dragă a fost Odele pentru atât de mulți.”

Ea a adăugat: „Odele a fost foarte iubită și lasă un gol imens în viețile noastre.”

Sora lui Odele, Lucinda, a adus, de asemenea, un omagiu într-o postare emoționantă pe Instagram, scriind: „Cuvintele nu vor fi niciodată suficiente pentru a exprima durerea pe care o simțim cu toții. Mi-am iubit foarte mult sora mai mică și îmi voi petrece restul vieții căutând-o în toate lucrurile. Familia mea și cu mine suntem atât de recunoscători pentru toată grija și sprijinul pe care le-am primit în această perioadă imposibilă. niciodată nu a fost mai clar cât de mult a însemnat ea pentru atât de mulți oameni.”
 
Slujba de înmormântare a lui Odele a avut loc joi la Old First Reformed Church din Brooklyn, New York. Potrivit conturilor de Instagram ale mamei și surorii sale, Odele tocmai născuse la începutul lunii noiembrie 2022, la maternitatea Mount Sinai. Se cunosc puține lucruri despre viața personală a lui Odele, deoarece aceasta își ținea conturile de socializare private, dar înainte de moartea sa, ea lucra ca ospătar și chelner la Vekslers din Brooklyn din 2016, potrivit lui Harri. 

Potrivit Facebook-ului său, ea a urmat anterior cursurile liceului la Institutul pentru Educație Colaborativă din New York, care este specializat în programe orientate spre carieră și oferă elevilor o pregătire la locul de muncă cu un angajator local.