ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La câteva luni de la moartea subită a fiicei sale de 17 ani, biroul congresmanului Sean Casten, un susținător activ al vaccinurilor COVID a dezvăluit că aceasta a murit din cauza unei afecțiuni cardiace bruște, potrivit cbsnews.

Gwen Casten a murit în somn pe 13 iunie. La momentul respectiv, congresmanul Sean Casten își amintește de fiica sa decedată, Gwen, ca fiind „o tânără fericită, sănătoasă și bine adaptată", iar cauza morții acesteia a fost făcută publică abia vineri.

Într-o declarație, familia Casten a precizat că Gwen a murit din cauza unei aritmii cardiace bruște, o bătaie neregulată a inimii care a provocat oprirea acesteia. Familia nu vrea nici acum să lege decesul tinerei de posibilele reacții adverse ale vaccinului ARBm injectat în doză triplă și afirmă că probabil nu vor ști niciodată ce a cauzat afecțiunea cardiacă.

 „Gwen era o adolescentă sănătoasă. Mânca bine, făcea exerciții fizice, își făcea controale regulate, nu suferea de probleme de sănătate comportamentală și avea relații apropiate cu familia și prietenii. A fost complet vaccinată și a fost pusă în carantină după teste COVID pozitive ocazionale, asimptomatice, în timpul valului omicron. Tocmai se întorsese acasă după o seară cu prietenii, s-a culcat și nu s-a mai trezit. 
 
Avea o inimă mare, frumoasă, bună și iubitoare. Și s-a oprit, așa cum toate trebuie să se oprească. 
Nici un om nu știe când va fi ultima sa bătaie de inimă. Cel mai bun lucru la care ne putem gândi este că atunci când cei dragi nouă vor pleca, nu vom avea regrete cu privire la timpul pe care am fost suficient de norocoși să îl împărtășim. 
 
 
Așa că îmbrățișați-i pe cei pe care îi iubiți un pic mai tare astăzi. Fiți prezenți în viețile lor. Și răspândiți-vă dragostea un pic mai departe. Pentru că, în cele din urmă, este tot ceea ce rămâne."

ActiveNews a scris despre acest caz la momentul morții subite a tinerei arătând că congresmanul Casten a fost unul dintre promotorii vaccinărilor în masă, în ciuda reacțiilor adverse grave ale acestora, recunoscute deja în toată lumea și chiar, cel mai probabil, i-au afectat și propria fiică.