Un arădean, fost angajat și partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relație de concubinaj și afaceri, susține că o știe bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete, potrivit Adevărul.
Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timișoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, potrivit sursei citate.

Giorgio Albieri a cumpărat unui domeniu de vânătoare și peste 2.500 de hectare de teren în județul Arad, apoi el a făcut obiectul unui dosar penal pentru trafic de muniție, dar ar fi comis și infracțiuni de spălare de bani și evaziune. Muniția era introdusă ilegal în România pentru a fi vândută italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul deținut de Albieri, fiind camuflată în aparate de cafea. Între timp, italianul a murit, iar femeia a preluat afacerile acestuia.

Nicolae Cristian Cilan, un om de afaceri arădean, susține că a ajuns să o cunoască foarte bine pe fiica lui Gheorghe Dincă, prin intermediul partenerului său de afaceri italian, Giorgio Albiero. Concret, Nicolae Cilan susține că Vittorio Golo și Francesco Velar, doi italieni cu care el făcea afaceri, l-au adus pe Giorgio Albiero, în România pentru a investi în achiziția de terenuri agricole.

Pe Daniela Dincă, Nicolae Cilan susține că a cunoscut-o prin intermediul lui Albiero, în Italia. Omul de afaceri arădean susține că fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare deținut de italian, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din județul Arad.
 
Nicolae Cilan susține că partenerii săi de afaceri italieni, Vittorio Golo și Francesco Velar, sunt dispuși să depună mărturie în fața autorităților și să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews