ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un arădean, fost angajat și partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relație de concubinaj și afaceri, susține că o știe bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete, potrivit Adevărul.
Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timișoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, potrivit sursei citate.

Giorgio Albieri a cumpărat unui domeniu de vânătoare și peste 2.500 de hectare de teren în județul Arad, apoi el a făcut obiectul unui dosar penal pentru trafic de muniție, dar ar fi comis și infracțiuni de spălare de bani și evaziune. Muniția era introdusă ilegal în România pentru a fi vândută italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul deținut de Albieri, fiind camuflată în aparate de cafea. Între timp, italianul a murit, iar femeia a preluat afacerile acestuia.

Nicolae Cristian Cilan, un om de afaceri arădean, susține că a ajuns să o cunoască foarte bine pe fiica lui Gheorghe Dincă, prin intermediul partenerului său de afaceri italian, Giorgio Albiero. Concret, Nicolae Cilan susține că Vittorio Golo și Francesco Velar, doi italieni cu care el făcea afaceri, l-au adus pe Giorgio Albiero, în România pentru a investi în achiziția de terenuri agricole.

Pe Daniela Dincă, Nicolae Cilan susține că a cunoscut-o prin intermediul lui Albiero, în Italia. Omul de afaceri arădean susține că fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare deținut de italian, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din județul Arad.
 
Nicolae Cilan susține că partenerii săi de afaceri italieni, Vittorio Golo și Francesco Velar, sunt dispuși să depună mărturie în fața autorităților și să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.