ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andra-Sabrina Pleșa, fiica vitregă a fostului ministru de Interne, Marcel Vela, a fost numită chiar de premierul Florin Cîțu în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Pleșa a mai candidat la alegerile locale pentru funcția de primar al Caransebeș, însă a pierdut în fața candidatului independent Felix Borcean.

„A fost o campanie frumoasă în care am avut ocazia să cunosc oameni care mi-au dat încrederea și curajul de a candida!  Alegerile de ieri, sunt pentru mine un câștig, pentru că am reușit să coagulez o echipă de tineri care vor rămâne la fel de activi și de prezenți în viața orașului, pentru că am reușit să creez o dezbatere reală despre proiectele bune și necesare pentru municipiu și pentru că, în tot acest timp, am consolidat colaborări oneste și am descoperit prietenii sincere.

(….) Îl felicit pe Felix Borcean pentru reușită. De acum înainte, voi fi doar avocatul caransebeșenilor și voi rămâne atentă ca așteptările lor să nu fie înșelate”, a precizat Pleșa pe Facebook, conform RomâniaTV.

Fiica fostului ministru de Interne are o relație cu Ionuț Stroe, fostul ministru al Sporturilor. Cei doi au publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare din vacanța petrecută într-o zonă montană din România, a continuat RomâniaTV, citând gsp.ro.
 

Decizia de numire: