ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorul de fotbal Christian Eriksen a căzut din picioare în timpul meciului Danemarca-Finlanda de la Copenhaga, din grupa B a Campionatului European. Danezul s-a prăbușit pe gazon în minutul 43, fără a fi lovit de vreun adversar, și a rămas inconștient. Medicii au intervenit prompt și l-au resuscitat pe jucătorul de la Inter minute în șir, întrebuințând inclusiv un defibrilator. Până la urmă, au reușit să-l readucă în stare de conștiență, urmând ca acesta să facă analize amănunțite la Rhigospitalet, potrivit federației daneze de fotbal, citate de Tribuna.ro.

Antrenorul de fotbal danez Kasper Hjulmand a criticat UEFA miercurea trecută pentru că nu se preocupă de vaccinarea tuturor echipelor Euro Cup, potrivit SportsFinding.com 

Deocamdată nu se cunosc cauzele căderii jucătorului Eriksen. Nu putem, însă, să uităm faptul că tiza lui de la Agenția Medicamentului din Danemarca, Erichsen Tanja, a căzut din picioare pe 14 aprilie în timpul conferinței în care se anunța suspendarea vaccinărilor cu serul experimental Covid produs de AstraZeneca.