ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O relatare provenită de la medici din Franța compară sângele oamenilor obișnuiți cu sângele celor vaccinați cu Pfizer și atestă prezența unor fibre strălucitoare în sângele persoanelor injectate cu serurile experimentale Covid. 

„Sângele persoanelor vaccinate se încheagă ușor; de la acestea nu se pot preleva cu ușurință probe de sânge, nici chiar din degete”, spune medicul.

Doctorii francezi au fost instruiți în mod explicit să nu dea detalii despre cei care mor din cauza vaccinului, ci doar să-i incinereze. Însă unii dintre medici au sfidat instructajul și au întreprins cercetări pe cont propriu.

Cheaguri de sânge descoperite în creierul unui om care a murit după a doua doză de „vaccin” Pfizer cu ARN mesager pot fi observate la sfârșitul celui de-al doilea film de mai jos:
 
 
 
 
 
Cu asemenea descoperiri la autopsia celor decedați după vaccinarea „completă” cu Pfizer, e limpede de ce personalul medical din Franța protestează împotriva legii dictatoriale date de președintele Macron prin parlamentul și guvernul „lui” privind obligativitatea vaccinării Covid a cadrelor medicale.