ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Israel, protestatarii au ieșit în stradă pentru a 16-a sâmbătă consecutivă împotriva certificatului COVID.
 
Simultan, ample proteste împotriva guvernului se desfășoară și în Thailanda, unde protestatarii cer o reformă generală a sistemului.
 
În Olanda, după ce țara a intrat din nou în carantină în ciuda vaccinării a peste 80% din populație și a instituirii „certificatului verde”, protestatarii au izbucnit pe străzile din Haga și ale orașului Leeuwarden.
 
În Franța, protestatarii au organizat sâmbătă la Paris un protest împotriva guvernului, în mijlocul unei prezențe numeroase ale forțelor de ordine. Protestatarii și-au exprimat nemulțumirile față de de vaccinarea obligatorie și față de pașapoartele de vaccinare și au cerut, printre alte revendicări, justiție socială și fiscală.
 
Demonstrații uriașe au avut loc și în fața Parlamentului din Melbourne, Australia, împotriva unui proiect de lege controversat care îi conferă premierului puteri excepționale, inclusiv puterea de a declara starea de urgență și de a impune noi lockdown-uri. 

În Slovenia, cetățenii lansează "campania electorală populară". Creșterea salariului minim și a pensiilor, impozitarea capitalului, interdicția de a fi ales dacă ești condamnat... cu 5 luni înainte de alegeri, partidele politice vor trebui să se poziționeze pe o listă de revendicări ale cetățenilor.

La Milano, Bologna, Genova... mii de oameni au demonstrat în toată Italia, pentru a 17-a sâmbătă consecutivă, împotriva certificatului de vaccinare.
 
VIDEO: