ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Societatea de Transport București a cumpărat, prin încredințare directă, servicii pentru realizarea unui nou logo și un nou slogan pentru companie. Compania de stat a plătit 26.000 de euro unei societăți deținute de analistul politic Bogdan Chirieac pentru logo și slogan, arată publicația impact.ro, conform Știripesurse.

Mai exact, contractul presupune „logo, slogan, aplicații practice și realizare concept campanie de conștientizare a publicului și de reafirmare a imaginii”, iar prestarea serviciului se va efectua în 90 de zile, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2023, se arată în descrierea contractului.

Societatea din subordinea Primăriei București plătește pentru acest contract 130.000 de lei, adică 26.158 de euro.

Potrivit SEAP, anunțul a fost publicat pe 14 septembrie 2023 ora 8.21 și a fost adjudecat în aceeași zi, la 10.25. Altfel spus, după 2 ore și 4 minute.

Contractul a fost oferit de fosta conducere a STB, pe când societatea era condusă de Adrian Criț, mai arată sursa citată.

Câștigătoare a fost desemnată firma DCNews Research & Development SRL. Potrivit termene.ro, societatea este deținută în proporție de 99% de Bogdan Chirieac și este administrată de Crișan Rudolf Andreescu.