ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Manifestație de susținere a medicului Geanina Hagimă, luni, în fața Colegiului Medicilor din Pitești, unde se așteaptă pedepsirea doctoriței la cererea președintelui Colegiului Medicilor din România, abonatul Big Pharma Daniel Coriu.

Citiți și Cuvântul medicului Damian Baciu, pediatrie-vaccinologie, în fața Colegiului Medicilor unde este anchetată dr. Hagimă Geanina: Pentru decesele și eșecul lamentabil al sistemului de sănătate din țară, NU medicul Hagimă este responsabil! CORIU, DEMISIA!

ACTUALIZARE 25.07.2022: Dictatura Vaccinistă din România începe să se clatine? Victorie a bunul simț la Colegiul Medicilor din Pitești: Dr. Geanina Hagimă absolvită de orice vină. Reclamația securistică a președintelui Colegiului Medicilor din România a fost respinsă! VIDEO

Dr. Geanina Hagimă: „Acestea de mai jos sunt faptele pentru care sunt anchetată disciplinar.

Nu au fost respectate nici măcar condițiile de chemare de către comisia juridică, acțiunea fiind formulată de dr. Coriu, care nu-mi este pacient.

Comisia juridică putea să decidă necontinuarea anchetei disciplinare.

Faptul ca sunt chemată din nou, reprezintă pentru mine certitudinea că voi fi sancționată.

Voi fi sancționată pentru că am actionat elegant, ca un medic preocupat permanent de creșterea nivelului profesional, asa cum am fost învățată de profesorii mei care acum tac și ei...

Am sesizat numeroasele anomalii din ultimii doi ani, prin petiții cu bibliografie realizate în timpul meu liber, luând din timpul pe care trebuia să-l acord familiei mele, sau hobby-urilor mele, pentru că am considerat că este datoria mea să fac asta.

Am acționat asa cum prevad regulamentele si nu am primit răspuns. am protestat ca cetățean liber, conform cu drepturile constituționale, și voi fi sancționată pentru asta, pentru ca mi-am făcut datoria de medic și de cetățean.

Acum sunt eu în aceasta situație, mâine vei fi tu, medic care știi și taci, sau cetățean care privești și nu reacționezi.

Mâine va fi injectat copilul tău cu țepuirile experimentale, nu vei putea evita la nesfârșit asta...

Eu sunt împăcată cu conștiința mea, eu am ales să rămân om! Tu ești mulțumit de prestația ta în această perioada???

Vei regreta că nu ai vorbit acum, că nu ai acționat acum, să oprești tăvălugul, alături de mine!

În acești doi ani au avut timp toți să se trezească și să reacționeze.

Nici acum nu este prea târziu. Încă nu a venit toamna cu predicțiile sumbre.”