ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un apel pe rețele sociale a tulburat credincoșii săptămâna trecută: Se cerea rugăciune pentru fiul preotului Dumitru Pîntea din parohia Capu Corbului, din Harghita, care suferise un AVC:

„Vă rog foarte mult să pomeniți un medic rezident din Iași care a suferit un AVC destul de grav și medicii nu dau multe șanse. Îl cheamă Constantin și are 30 de ani, Vă mulțumesc! Dumnezeu să ajute!”

Tatăl lui, Părintele Dumitru Pîntea, are o familie cu mai mulți copii și în perioada pandemiei a făcut parte din Comitetul Local pentru Situații de Urgență Corbu.

Constantin Pîntea urmase specialitatea chirurgie la Facultatea de Medicină Generală de la UMF „Gr. T. Popa” Iasi și în perioada pandemiei a practicat rezidențiatul la Institutul Regional de Oncologie Iași.

Din păcate, tânărul nu a supraviețuit AVC-ului.

Deplângerea morții sale inopinate a fost eliminată de pe Facebook.

Dumnezeu să-l odihnească!

Citiți și Fiu de preot, vaccinat, decedat. Răzvan Dimitrie Airinei a făcut infarct și trebuie adus din Elveția, unde a murit subit

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews