ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiul actriței NeNe Leakes, Brentt Leakes, în vârstă de 23 de ani, a suferit un atac de cord și un accident vascular cerebral la începutul acestei luni, potrivit TMZ.

După ce a apărut alături de mama sa în serialul „Real Housewives of Atlanta", Brentt a devenit cunoscut de către fanii lui NeNe, motiv pentru care aceasta a făcut o postare publică, în care menționează că fiul ei a fost transportat la spital de urgență în cursul acestei luni.

Fiul lui NeNe Leakes, în vârstă de 23 de ani, este norocos că este în viață după ce o urgență medicală înfricoșătoare l-a îngenuncheat la o vârstă atât de fragedă, comenteaza media din SUA.

Aceasta a spus că fiul ei nu bea alcool și nu consumă droguri - iar medicii au făcut o multitudine de teste pentru a determina ce a cauzat episodul cardiac - inclusiv teste pentru HIV. NeNe le cere tuturor să îl păstreze pe Brentt în rugăciunile lor și spune că încă îi este greu să vorbească.

VIDEO mai jos: