ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compozitorul Andrew Lloyd Webber a rămas „distrus" în urma morții fiului său cel mare, Nicholas. Nicholas Lloyd Webber, în vârstă de 43 de ani, era compozitor ca și tatăl său și urma un tratament pentru cancer gastric, scrie BBC. 

Anunțând vestea șocantă sâmbătă (25 martie) de pe contul său oficial de Twitter, Andrew, în vârstă de 75 de ani, a împărtășit că familia a fost lăsată „complet distrusă" de această pierdere.

„Sunt distrus să fiu nevoit să anunț că iubitul meu fiu mai mare, Nick, a murit în urmă cu câteva ore la spitalul din Basingstoke", se arată în declarația compozitorului câștigător al premiului Grammy.

„Întreaga lui familie este adunată laolaltă și suntem cu toții total îndurerați". Vestea a venit la scurt timp după ce creatorul „Fantomei de la Operă" a dezvăluit că Nicholas se refăcea după „acest prim atac de pneumonie" ca urmare a cancerului său „îngrozitor".

„Suntem cu toții aici... cred că a fost locul potrivit pentru noi toți", a declarat Lord Lloyd Webber într-o înregistrare video postată pe Twitter în urmă cu câteva zile. „Mă voi duce să-l văd pe Nick într-un minut și îi voi transmite toate urările fantastice pe care le-am primit pentru el de peste tot din întreaga lume".

Boala subită a lui Nicholas l-a făcut pe Andrew să rateze premiera spectacolului său „Bad Cinderella" de la Teatrul Imperial din New York.