Cântărețul Rod Stewart a dezvăluit că a chemat o ambulanță după ce fiul său, în vârstă de 11 ani, s-a învinețit și s-a prăbușit în timp ce se uita la un meci de fotbal, informează breitbart.

La început s-a crezut că un presupus atac de cord a fost cauza evenimentului medical.

Evening Standard relatează că veteranul rock, în vârstă de 77 de ani, a amintit că fiul său a devenit "albastru și inconștient" în timp ce juca pentru echipa sa Young Hoops Under-12s.

Deși creatorul de hituri nu a împărtășit mai multe detalii despre momentul în care a avut loc incidentul, el a confirmat că a fost prezentă o ambulanță.

Stewart a spus pentru revista FourFourTwo: „Am crezut că băiatul meu a avut un atac de cord. Se făcea albastru și a fost inconștient până când s-a liniștit. A fost înfricoșător, dar s-ar fi dovedit că a fost un atac de panică.”

Legenda muzicii, Rod Stewart, a recunoscut că se enervează când oamenii refuză vaccinarea cu COVID-19, mai ales în urma apariției unor noi variante. Stewart a discutat subiectul la Times Radio cu John Pienaar, care i-a catalogat pe cei care se opun vaccinării drept "ucigași", cei doi împărtășindu-și furia față de această situație.

Acesta a spus că este vaccinat inclusiv cu boosterul și că nu va permite persoanelor nevaccinate să participe la petrecerile sale de Crăciun în timpul sărbătorilor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews