ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântărețul Rod Stewart a dezvăluit că a chemat o ambulanță după ce fiul său, în vârstă de 11 ani, s-a învinețit și s-a prăbușit în timp ce se uita la un meci de fotbal, informează breitbart.

La început s-a crezut că un presupus atac de cord a fost cauza evenimentului medical.

Evening Standard relatează că veteranul rock, în vârstă de 77 de ani, a amintit că fiul său a devenit "albastru și inconștient" în timp ce juca pentru echipa sa Young Hoops Under-12s.

Deși creatorul de hituri nu a împărtășit mai multe detalii despre momentul în care a avut loc incidentul, el a confirmat că a fost prezentă o ambulanță.

Stewart a spus pentru revista FourFourTwo: „Am crezut că băiatul meu a avut un atac de cord. Se făcea albastru și a fost inconștient până când s-a liniștit. A fost înfricoșător, dar s-ar fi dovedit că a fost un atac de panică.”

Legenda muzicii, Rod Stewart, a recunoscut că se enervează când oamenii refuză vaccinarea cu COVID-19, mai ales în urma apariției unor noi variante. Stewart a discutat subiectul la Times Radio cu John Pienaar, care i-a catalogat pe cei care se opun vaccinării drept "ucigași", cei doi împărtășindu-și furia față de această situație.

Acesta a spus că este vaccinat inclusiv cu boosterul și că nu va permite persoanelor nevaccinate să participe la petrecerile sale de Crăciun în timpul sărbătorilor.