ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Tatăl meu îmi doresc sa va anunț ca in data de 27.02.2021 se vor comemora 6 săptămâni de la deces. Cu aceasta ocazie sunteți invitați la Biserica din Calea Lipovei Borzești (Timișoara) la ora 10:00 pentru a aduce un omagiu. Mulțumesc!”, a scris fiul lui Ștefan Radovits, 64 de ani, decedat la Timișoara în urma vaccinului.

Despre acest caz ActiveNews a scris în data de 18 februarie. Nimeni nu a căutat familia celui răpus în urma vaccinului pentru a investiga cauza morții. Aceasta este grija autorităților pentru cetățenii români care mor în urma efectelor adverse necunoscute ale vaccinurilor experimentale testate direct pe oameni.

Lucrător pe ambulanță la Spitalul de Copii din Timișoara - Ștefan Radovits, 64 de ani

Ștefan Radovits, lucra pe ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara. La câteva zile după primul vaccin Pfizer, pe 15 ianuarie, s-a simțit rău. A doua zi, pe 16 ianuarie a.c., bărbatul de 64 de ani a decedat subit.

"Era sănătos tun.", ne-au transmis apropiați ai săi. Ștefan Radovits a murit, de asemenea, la scurt timp după aniversarea zile sale de naștere. Lucrătorul pe ambulanță se născuse pe 8 ianuarie 1957 și anterior mutării în oraș locuise pentru 12 ani in Dumbrăvița, localitate aflată la 5 km de Timișoara.

Contactat de ActiveNews, preotul din Dumbrăvița, părintele Vasile Achim Baboș, ne-a confirmat informațiile și ne-a declarat că chiar el l-a condus pe decedat pe ultimul drum pentru a-i face slujba de înmormântare. „Nu știu să fi avut vreo problemă de sănătate.”, ne-a spus părintele Baboș.

Tentativa noastră de a lua legătura cu conducerea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu nu a avut succes. La nici unul dintre numerele de telefon dispuse pe site nu a răspuns nimeni, în ciuda încercărilor noastre repetate.

Situația este valabilă și azi.

Articolul aici Trei noi cazuri suspecte de decese în România după vaccinul anti-Covid: un asistent medical și un medic de la Spitalul Județean Neamț și un lucrător pe ambulanță de la Spitalul de Copii din Timișoara, mort după ziua lui de naștere

Dumnezeu să-l odihnească în pace!