Studenții basarabeni din cadrul universității „1 Decembrie 1918” din orașul Alba Iulia au marcat cei 100 de ani de la Marea Unire din 1918 printr-un flashmob, în care au prezentat evenimentul istoric.
 

Mândri că își fac studiile în cea de-a doua capitală a României, membrii Organizației Studenților și Liceenilor Basarabeni din Alba Iulia (O.S.L.B. Alba) au organizat cu ocazia centenarului un Flashmob prin care au prezentat evenimentul istoric de unire a principatelor române din anul 1918.

Flashmob-ul reprezintă unirea sub culorile tricolorului a principatelor din anul 1918 și sărbătorirea acestui eveniment prin prinderea într-o horă a unirii în jurul României Mari.
 
Evenimentul respectiv a fost urmat de un marș patriotic prin șanțurile Cetății Alba Carolina sub sloganul ”Trăiască, trăiască, trăiască și-nflorească, Moldova, Ardealul și Țara Românească”.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.