ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florian Coldea a intrat în vizorul FBI. S-au aflat detalii importante despre afacerile fostului șef al SRI, dar și motivul pentru care americanii l-au luat la verificat, transmite Capital.

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, este suspectat într-o anchetă a FBI. El este bănuit de utilizarea unor informații clasificate și informații Strict Secrete de Importanță Deosebită, care au subminat obiectivele Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, precum și interesele SUA în România și Balcani, susține jurnalistul Liviu Alexa.

Ceea ce a atras atenția ofițerilor FBI este utilizarea de către generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă a unor resurse informaționale și umane. Ele au fost dobândite de cei doi lucrând la SRI și fiind în relație cu agențiile de informații americane.
 
Redăm articolul lui Liviu Alexa:
 
„Viata generalului SRI in rezerva Florian Coldea a cunoscut in ultimii 7 ani un boost incredibil. A devenit "pe fata” milionar, s-a plimbat cu o lejeritate imensa prin toate afacerile puturoase din Romania, a facut zeci de milioane de euro pe "consultanta”, dand impresia, ba chiar si sustinand fatis, ca are protectie de la cel mai inalt nivel: americanii.

Insa era si este o minciuna gogonata. Americanii si l-au scos demult de la inima pe Coldea si acum il vaneaza din greu, caci Coldea a calcat pe bec rau de tot, din punctul lot de vedere. Pentru asta, Licuriciul Mare a trimis la inaintare FBI, informatia nu este deloc un banc ieftin de Bucuresti, este foarte reala. Atata doar ca numai eu va pot spune pe ce linii de ancheta se duce FBI, asta pentru ca sunt unul dintre putinii oameni din Romania care stie asta, iar cei care mai stiu nu pot sau nu au voie sa faca publice detalii.

Asa ca va spun in exclusivitate: fostul prim adjunct al SRI – Florian Coldea – este suspectat intr-o ancheta a FBI de folosirea de informatii clasificate si informatii Strict Secrete de Importanta Deosebita care au subminat obiectivele Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA, precum si interesele SUA in Romania si in Balcani.

Ceea ce a atras atentia ofiterilor FBI este folosirea de catre generalii SRI Coldea si Dumitru Dumbrava a unor resurse informationale si umane pe care le-au dobandit lucrand la SRI si in relatie cu agentiie de informatii americane.
 

Suspiciunile legate de Florian Coldea sunt legate si de conexiunile sale cu Serviciile Secrete Franceze precum si de reprezentarea unor companii importante din Franta pe pietele din Romania si Balcani.

In ultimii ani, Coldea a facut miscari care frizeaza nebunia in subteranele firmelor sale de consultanta si utilizand resursele rezervistilor loiali, de exemplu a inceput sa impinga interesele conglomeratului militar francez MBDA.
 
 

De ce face Coldea asta?

Pai, e caracteristic zodiei sale, Coldea e Fecioara, iar printre defectele zodiei, in afara de narcisism si caracter urat, se numara si ranchiuna.

I s-a umflat capul, crede ca poate sa ii "faca” pe americani.

E suparat, e razbunator, ii considera pe americani vinovati de plecarea sa din fruntea SRI, le spune tuturor celor care vor sa il mai asculte la a zecea sticla de vin cate a facut el pentru "americani” si pentru presedintele Iohannis.

Isi construieste meticulos planul de revenire si se viseaza sef civil al SRI alaturi de partenera sa, viitoarea presedinte Kovesi.

Binomul se transforma si vrea sa puna mana pe tara sub stindardul Libertate – Egalitatea – Fraternitate. La Rahova.

Miliarde, Coldea viseaza numai miliarde, asa ca s-a pus in slujba intereselor franceze, foloseste razboiul din Ucraina cu cinismul sau lacom si arogant. V-am dat exemplul mai sus cu MBDA, dar mai urmeaza in randurile urmatoare si altele, caci Coldea submineaza pe unde poate participarile americane la eforturile de inzestrare si inarmare.

Ca o Fecioara ranita in orgoliu, Coldea s-a aruncat in bratele serviciilor secrete franceze..

Coldea a suferit si pentru ca nu a mai fost niciodata invitat la receptiile Ambasadei USA din 4 iulie si ostentativ a mers doar la Ambasadele Frantei si Chinei. Haha, ce idiot!

Florian Coldea este personajul care a obtinut cele mai multe avantaje in viata si in catriera folosindu-se de imaginea sa de om al americanilor iar acestia considera ca este nepermis ca astazi Coldea sa-si foloseasca impotriva intereselor americane reteaua de judecatori, procurori, ofiteri construita pe baza functiei din SRI.”
 
Continuarea la Strict Secret