ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În țara în care orice opinie și drept la liberă exprimare au devenit tabu, iar vocile care se ridică împotriva dictaturii politico-medicale sunt automat strivite, încă un artist să spargă zidul tăcerii.  Ca reacție la linșajul la care a fost supus Dan Bittman, artistul Florin Chilian a postat un mesaj în care vorbește despre dreptul de a avea opinii, despre mască, respect și despre frică.

„Ca și Dan, deși nu cred în mască. aleg să o port pentru că înțeleg să respect frica ta, indiferent de cât de frică îți este și de cine ești. Aleg să fac asta deși frica ta îmi limitează mie drepturile. Dacă este o regulă la magazin sau pe stradă o respect, chiar dacă este impusă de neinformare, de spaimă de interesele celor care le vând la suprapreț de teama să nu rămână cu ele nevândute - deși ar fi trebuit să fie distribuite gratuit măcar elevilor, profesorilor, vârstnicilor sau nevoiașilor - sau doar de prostie.
Asta nu nu mă face pe mine, pe nici unul dintre cei ce aleg să-ți respecte groaza indusă abject de niște "autorități" cretinoide, și nici pe Dan penibili, oportuniști, impostori sau ipocriți.

Adică, chiar nu mai putem avea opinii și păreri diferite indiferent de argumente?! Chiar ne-am prostit cu toții?!!
Se pare că da.
Măștile fac rău oamenilor sănătoși - Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății - https://youtu.be/GmvD1aYgqKk

Nimic despre validitatea argumentelor lui Bittman, nimic despre realitatea unor zile în care oamenii ingroziți de atât panică aruncată în societate de niște canalii, criminali, aleg să se sinucidă de frica, fără a mai aștepta rezultatele uni test cu o rată de fals pozitiv de 90% după cum spun cercetătorii americani https://www.nytimes.com/…/…/health/coronavirus-testing.html…
Dap, nici eu nu cred în mască și nu din motive religioase, ci măcar aritmetice, dacă nu de bun simț: Un virus are 0,4 microni, țesătura măștii celei mai performante are un micron, deci fără a mai ține seama de ochi, de urechi sau de porii pielii, printr-un ochi de țesatură intra mama, tata și copilul lui covid. Toata familia de covizi intră, dar aleg să port masca pentru ca înțeleg să respect frica ta, indiferent de cât de frică îți este și de cine ești.

Așa cum zic: Oaia gândește orizontal și totuși sint mult prea mulți proști.

Profesorul doctor Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală. El a afirmat că este esențial să se facă autopsii pentru a cunoaște exact numărul deceselor ce au fost provocate de coronavirus. https://evz.ro/marea-intrebare-pusa-de-un-specialist-nu-se-…
Latraii astia imbecili dar corect politic ca atitudine nu inteleg asta?!

Numarul de infectari, rata de infectare după cum spun imbecilii, la ce numar al populației se calculează, atâta vreme cit instituțiile statului bălmajesc cifrele?! https://psnews.ro/cum-se-incurca-autoritatile-in-cifre-can…/

Pentru restul las argumentele lui Cozmin să vorbească de la sine”, a scris Florin Chilian.

 
Elon Musk vrea să plece pe Marte și noi nu reușim să dăm de cap unui virus

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a revenit marți seară,în direct la România TV, cu noi comentarii, spunând că este nemulțumit de modul în care autoritățile din România gestionează pandemia de coronavirus în România, în condițiile în care Elon Musk, fondatorul Space X, "vrea să plece pe Marte și noi nu reușim să dăm de cap unui virus care seamănă cu o gripă". De asemenea, artistul a mărturisit că numai în cazul trupei Holograf sunt "200 de persoane care își pierd locurile de muncă din cauza măsurilor care sunt aberante".În cadrul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, Dan Bittman i-a explicat că nu îndeamnă pe nimeni să nu poarte masca de protecție.

"Eu nu instig pe nimeni să nu iasă nicăieri. Vreau la fel de clar să spun că nu sunt împotriva purtării măștii. Nu m-au demascat. Eu așa merg pe stradă pentru că așa e legea. Respect legile și nu fac nicio excepție", a spus Dan Bittman.Artistul a mărturisit că a devenit ținta unei campanii, mai ales după ce și-a exprimat neîncrederea în măsurile luate de autorități.

"M-au făcut în toate felurile. Niște posturi de televiziune au spus că sunt pesedist și că mănânc banii statului. Și asta e o problemă pentru că până acum eu mâncam numai din banii statului și nu mai am de unde să mănânc. Ăștia sunt oameni cu minți mărunte", a spus Bittman, la România TV."Azi am aflat că fac parte dintr-un grup anti botniță. Sunt liderul grupului anti-botniță. Am aflat de la un coleg de-al tău din presă care așa m-a catalogat. Nu am spus niciodată să nu se poarte mască. Eu nu jignesc pe nimeni cu botniță, dar spun lucruri pentru că îmi pot permite să o fac", a spus artistul.Dan Bittman a explicat că 75 la sută din cele aproape 200 de persoane care erau implicate în activitățile trupei Holograf și-au suspendat activitatea din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus care a oprit spectacolele.

"Plătim sute de mii de euro pe an taxe. Am lăsat la vatră în anul ăsta peste 100 și ceva de persoane din cauza faptului că nu mai avem obiectul muncii de nouă luni de zile. Sunt 200 de persoane care își pierd locurile de muncă din cauza măsurilor care sunt aberante.

Doar o singură entitate care funcționează de 40 de ani liberal, doar Holograf, și o structură de 200 de persoane care își pierd în momentul de față pâinea. Avem o structură juridică, economică, contabili. Nu vorbim numai de Holograf, de mine, de ăsta care mănâncă banii statului. Noi dăm de lucru la oameni de zeci de ani. Dăm multor oameni de lucru în jurul nostru", a menționat Dan Bittman."COVID-ul trăiește numai în baruri, restaurante, la concerte, în teatre, în operă. E aberant! Uitați-vă pe stradă, dragi politicieni! Nu se mai poate așa", a spus solistul trupei Holograf.

De asemenea, Dan Bittman a vorbit despre problemele pe care le întâmpină copiii săi.

"Am vorbit cu unul dintre fiii mei. Este într-a opta, trebuie să dea treapta și nu se face școală. Noi putem, în timp ce stăm pe tablete, să facem o grămadă de multe alte chestii. Nu ne putem concentra la ore. Ăsta sunt lucruri pe care mi le spun copiii mei. Haideți să venim cu picioarele pe pământ", a spus Bittman."Ce am învățat în nouă luni de pandemie, în afară de să ne spălăm pe mâini? Lucru pe care-l știam de la bunicii mei. Nu se poate! Să n-ai în nouă luni de zile.

Elon Musk vrea să plece pe Marte și noi nu reușim să dăm de cap unui virus care seamănă cu o gripă.

Sunt infectați 5.000 de oameni pe săptămână. 35.000 de oameni sunt infectați într-o săptămână. Ce se întâmplă cu oamenii ăștia? Sunt trimiși acasă, fără nicio soluție? Oamenii ăștia sunt trimiși casă. Mulțumim, v-ați infectat. Piua! Ați luat-o!", a mai spus Dan Bittman.