ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Florin Cîțu l-a numit, joi, în funcția de șef al Cancelariei primului ministru, cu rang de ministru, pe Sergiu Horia Hossu, potrivit unei decizii care a apărut în Monitorul Oficial, informează Știri pe Surse

Sergiu Horia Hossu (39 de ani) este membru PLUS. Consilier local în Cluj-Napoca, este căsătorit și are un copil de 12 ani. S-a născut în Zalău, și locuiește în Cluj Napoca de aproape 20 de ani.

A absolvit Facultatea de Biologie și Geologie din cadrul UBB, specializarea Geologie, masteratul în cadrul Facultății de Știința și Ingineria Mediului - UBB Cluj. În anul 2017 a absolvit cursurile MBA ale Universității Hull din Marea Britanie, deținând o diplomă de Master of Business Administration.

Timp de 8 ani, a ocupat funcția de director executiv și director pe zona Transilvania în compania Rosal, care se ocupă de salubritate, deszăpezire și curățenie stradală.

În ultimii 4 ani și-a desfășurat activitatea în conducerea a două companii cu specific IT, ocupând funcțiile de director executiv Divizia Track la AROBS Transilvania Software și director comercial la Evozon.