ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Zamfirescu a postat pe Facebook un mesaj în care atacă nepăsarea oamenilor în fața pierderii reperelor morale și creștine, a dominației multinaționalelor care încalecă guverne, a impunerii obligativității vaccinării și a ridicării trădării naționale la rang de virtute. 

Cunoscut pentru mesajele dure la adresa sistemului politic și a Uniunii Europene, actorul Florin Zamfirescu a scris următorul text:


„Nu mă privește...
Si ce dacă o țară își face arme de atac, de distrugere în masă? Nu ma privește!
Și ce dacă se rup bucăți dintr-o altă țară, schimbându-se granițe?
Ce este rău, când niște multinaționale devin atât de puternice, încât încălecă guverne?
Dar când, cu populații întregi, se fac experimente farmaceutice și alimentare?
Pe mine, care trăiesc in cuibul meu, nu mă privește, când se produc deplasări masive de nații.

Când sunt deposedate familii întregi de copiii lor, când morala este întoarsă "cu curul în sus", când credințele sunt terfelite, cand furtul este la rang de virtute, cand analfabeții conduc, cand minciuna și sperjurul sunt calități cu care poți avansa în rang social, când trădarea de țară te poate ridica pe culmi nebănuite, ce mă privește pe mine?
 
Eu îmi învăț nepoții să nu mintă, să nu fure și să-și țină cuvântul dat. Apoi îi vaccinez și am grijă să învețe bine, ca să devină oameni de nădejde ai societății în care trăim.
 
Concluzia ar fi că eu trebuie să-mi văd de ale mele și să nu mă mai amestec în treburi care "nu mă privesc", atâta vreme cât am strictul necesar ca să-mi duc existența efemeră!
Așa să fac?”