ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidata Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi implicată în scandalul afacerii Bechtel, susține site-ul flux24.ro, într-un articol intitulat "Secretele periculoase ale franțuzoaicei lui Nicușor Dan".


Conform celor de la flux24.ro, Clotilde Armand, general manager at Egis Romania, Egis Bulgaria,  EGIS INTERNATIONAL SA, care vrea să ajungă primar al Sectorului 1 pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul,  ar fi fost implicată în scandalul afacerii Bechtel, de unde ar fi obținut sume uriașe.

Armand a coordonat  și activitățile Distrigaz sau alte companii de interes strategic, iar firma condusă de ea a câștigat bani frumoși din autostrada Bechtel, unul din cele mai mari tunuri post decembriste.

Până la plecarea americanilor de la Bechtel de pe șantierul Autostrăzii Transilvania, francezii de la Egis încasaseră mai bine de 213 milioane de lei. Ei urmăreau dacă lucrările sunt de calitate și respecta proiectul.

Supervizorii lui Clotilde au continuat să fie plătiți încă 15 de luni după momentul mai 2013 când șefii de la Drumuri au rupt înțelegerea cu americanii de la Bechtel și au suspendat și contractul de supraveghere. În acest timp, Egis a încasat în această perioadă 30% din valoarea lucrărilor estimate, pentru că au menținut un birou la București și câțiva angajați, potrivit Companiei de Autostrăzi.

Articolul integral poate fi citit AICI.