ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O veste tragică a zguduit ieri învățământul vrâncean. Directorul Școlii Gimnaziale ,,Adrian Păunescu” Focșani, Ionuț Sebastian Burlan a decedat luni seara din cauza unui stop cardio-respirator, scrie Monitorul de Vrancea, care mai adaugă faptul că, din sursele publicației locale, nu era cunoscut cu afecțiuni medicale grave. Săptămâna trecută, doliul a venit la la Școala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, unde a murit învățătoarea Silvia Istrate, mai transmite Monitorul de Vrancea.

„Cu durere în suflet, colectivul de cadre didactice de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu‟ din Focșani anunță trecerea la cele veșnice a învățătoarei Silvia Istrate. Durerea pierderii unei colege care, prin profesionalismul, dedicarea și înalta ținută morală a ghidat generații de elevi ai Școlii nr. 10, este fără margini pentru toți cei care au cunoscut-o pe învățătoarea Silvia Istrate.”, au scris sursele citate.

Profesorul de religie avea doar 40 de ani

Teolog la bază și profesor de religie, Ionuț Sebastian Burlan, în vârstă de doar 40 de ani, a murit luni seară, acasă la el, în urma unui stop cardiac, informează și Ziarul de Vrancea. Medicii nu au mai putut face nimic să-i salveze viața. Anunțul privind tragica întâmplare a fost făcut public ieri dimineață, prin intermediul unui mesaj de condoleanțe adresat familiei regretatului dispărut, de către Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma și primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă au postat pe conturile lor de Facebook mesaje de condoleanțe adresate familiei directorului Școlii Gimnaziale „Adrian Păunescu" Focșani (Școala nr. 7), Ionuț Sebastian Burlan.

Citiți în continuare conținutul acestor două mesaje:

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea anunță cu tristețe plecarea în veșnicie a domnului director Burlan Sebastian Ionuț de la Școala Gimnazială "Adrian Păunescu" Focșani, om de o aleasă noblețe sufletească și cu o ținută morală impecabilă. Sincere condoleanțe familiei îndoliate și Dumnezeu să îl odihnească în Împărăția Sa!

”Învățământul vrâncean trece printr-o nouă dramă!

 

Directorul Școlii Gimnaziale "Adrian Păunescu" Focșani (Școala nr. 7), Ionuț Sebastian Burlan, a decedat aseară din cauza unui stop cardio-respirator, la doar 40 de ani.
 
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei!” - Catalin Toma

Cu regret am aflat despre dispariția prematură a profesorului Ionuț- Sebastian Burlan, Directorul Școlii Generale ”Adrian Păunescu” Focșani!

 

Pe această cale, transmit familiei și colectivului școlii sincere condoleanțe

Cei care doresc să își ia rămas bun, pot aprinde o lumânare la căpătâiul acestuia în capela Bisericii ”Sf. Gheorghe Nord” Focșani.

Drum Lin către Ceruri”- Cristi Valentin Misăilă

Citiți și mesajul emoționant făcut public prin intermediul unei postări activată pe contul de facebook Școala Gimnazială ,,Adrian Păunescu” - Focșani:

„Astăzi am aflat odată în plus, că Moartea face parte din Viață; din Viața Școlii Nr. 7, rebotezată ,,Adrian Păunescu", de către Cel de la care ne luăm de astăzi, Bun Rămas, Aici: Domnul Director IONUȚ- SEBASTIAN BURLAN - Director al Școlii ieri, Înger de astăzi, Înger mesager cu aprinderea stelelor crescute din Recunoștința noastră, din Prietenia și cu Iubirea noastră veșnică.

 
Drum Lin către Ceruri, Stimate Domnule Director!

Dumnezeu să vă Lumineze Calea și să vă Înalțe Zborul!”-Școala Gimnazială ,,Adrian Păunescu” - Focșani

 
Ziarul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și apropiaților profesorului, Ionuț Sebastian Burlan, mai transmite publicația vrânceană.
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!