ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși COVID-19 a avut un impact fizic redus asupra copiilor, autoritățile sanitare pregătesc terenul pentru vaccinarea pe scară largă a acestei categorii a populației. Având în vedere că riscul de îmbolnăvire și deces din cauza Covid-19 este extrem de scăzut în cazul copiilor, vaccinarea le oferă mult mai multe riscuri decât beneficii, iar părinții ar putea fi, pe bună dreptate, reticenți în a-și supune voluntar copiii la această terapie genică neomologată, care se află încă în stadii experimentale, în ciuda faptului că „vaccinul” cu ARNm al Pfizer a primit aprobarea deplină din partea FDA - într-un mod și cu o viteză nu lipsite de contestații. Cu toate acestea, reprezentanții din domeniul sănătății publice au precizat că se așteaptă ca vaccinarea copiilor să se facă sub pretextul imunității colective, arată Dr. Joseph Mercola într-o analiză amplă, realizată pe o perioadă mai lungă de timp și adusă la zi cu cele mai noi informații pe tema vaccinării copiilor. Redăm mai jos pasajele cele mai importante din analiza acestuia: 

Conform studiilor, copiii nu contribuie în mod semnificativ la pandemia de coronavirus și, de fapt, par mai puțin susceptibili de a transmite boala decât adulții. La copii și la adulții tineri, începând de la momentul nașterii și până la vârsta de 19 ani, rata de supraviețuire la Covid-19 este de 99,997%. În majoritatea cazurilor, simptomele sunt ușoare sau inexistente. În rândul copiilor care au fost spitalizați, doar 0,19% au murit din cauza Covid-19, cercetătorii concluzionând într-un studiu din 2021: „Spitalizarea și decesul în spital sunt rare la copiii diagnosticați cu COVID-19.”. 

Un „vaccin” Covid pentru sugari și copii este la fel de inutil, periculos și prostesc ca și vaccinul împotriva hepatitei B pentru sugari. Iar acum, când li se administrează aceste „vaccinuri” și copiilor sub 18 ani, aceștia manifestă și raportează, de asemenea, reacții severe, inclusiv unii care au participat la studiile clinice ale serurilor Covid.

Având în vedere că și copiilor mai mici urmează să li se administreze aceste injecții, profesoara Dolores J. Cahill, doctor în biologie moleculară și imunolog, de la Children's Health Defense (CHD), spune că „se așteaptă să vadă valuri succesive de reacții adverse la injecțiile experimentale cu ARN mesager (ARNm), de la anafilaxie și alte reacții alergice până la autoimunitate, septicemie și insuficiență de organe”.

Cu toate acestea, autoritățile sanitare au declarat clar că se dorește vaccinarea copiilor. CHD a informat:

„Încă din aprilie anul trecut - când nu se știa aproape nimic despre epidemiologia COVID, iar vaccinurile candidate abia începuseră să fie studiate - Bill Gates a pregătit terenul pentru campania pediatrică, declarând că scopul final este de a face vaccinurile COVID-19 „parte din programul de imunizare de rutină a nou-născuților”.

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), a declarat, de asemenea, că 85% până la 90% din populația SUA, inclusiv copiii, vor trebui să facă un vaccin COVID-19 înainte ca viața să revină la normal și a sugerat că ar putea fi autorizată vaccinarea elevilor de clasa întâi până în toamna anului 2021.

Deoarece copiii înșiși nu au prea multe motive pentru a se vaccina împotriva COVID-19, autoritățile de sănătate susțin ideea că aceștia trebuie să fie vaccinați de dragul imunității colective. Acum, ei vor să credeți că nu numai pe oamenii din jurul vostru ar trebui să îi priviți ca pe niște vectori de boală, ci și pe copii, care ar putea fi purtători asimptomatici, aducând, chipurile, pe tăcute, o boală mortală în casa bunicii.

Ceea ce se ignoră în mare măsură, însă, este că studiile arată că nu copiii stau la baza pandemiei Covid-19, ei fiind, de fapt, mai puțin susceptibili de a transmite coronavirusul decât adulții.

„Pe scurt, spun liderii din domeniul sănătății publice, părinții trebuie să 'vaccineze tinerii pentru a-i proteja pe cei bătrâni'. Având în vedere estimarea guvernului federal potrivit căreia la fiecare 39 de vaccinuri administrate rezultă o vătămare prin vaccinare, pare clar că oficialitățile se așteaptă ca copiii să suporte 100% din riscurile vaccinării COVID în schimbul unui beneficiu zero”, a notat CHD. 

Un alt aspect ignorat în mare măsură în mass-media mainstream este faptul că noile cercetări arată că persoanele injectate cu serurile experimentale Covid nu numai că pot se pot infecta după vaccinare, dar pot chiar răspândi boala, în special varianta Delta, în mod asimptomatic - ceea ce reprezintă o verigă slabă în argumentația dobândirii imunității de turmă prin vaccinare.

Amintim că Pfizer urmează să solicite de la FDA, în octombrie 2021, aprobarea de a administra vaccinul la copiii cu vârsta minimă de 5 ani.