ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numărul de utilizatori ai serviciului chat al Facebook-ului, Messenger, a ajuns la 800 de milioane, a anunțat, joi, grupul, citat de Agerpres.

Managerul Facebook, David Marcus, a salutat acest prag pe blogul său, însă a ținut să adauge că "acesta este deocamdată începutul" serviciului chat, aflat în continuă dezvoltare.

De puțină vreme utilizatorii Facebook Messenger din Statele Unite au la dispoziție un link către servicii de car-sharing, cum ar fi Uber. De asemenea, în 2015, Facebook a lansat serviciul de apelare video și un instrument care permite prietenilor să efectueze și să primească plăți prin intermediul serviciului.

Grupul deține și populara aplicație de mesagerie instant WhatsApp, care, potrivit unor date recente, are înregistrați 900 de milioane de utilizatori.