ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul magnat în domeniul criptomonedelor Sam Bankman-Fried, judecat începând de marți de fraudă și spălare de bani după falimentul FTX, a vrut să-i plătească lui Donald Trump, pe care-l consideră un „risc existențial” la adresa democrației, cinci miliarde de dolari pentru ca magnatul în domeniul imobiliar să nu candideze în alegerile prezidențiale din 2024, dezvăluie un scriitor al CBS News, potrivit Știripesurse.
 
Scriitorul Michael Lewis a declarat într-un interviu acordat CBS News că fondatorul FTX considera că „Donald Trump încearcă să submineze democrația și îl percepe drept un risc existențial”.
 
„Cifra care circula atunci când vorbeam despre asta cu Sam era de cinci miliarde de dolari (...). Întrebarea pe care și-o punea Sam nu era «dacă cinci miliarde de dolari sunt de ajuns ca Trump să nu mai candideze», ci «dacă este legal»”, dezvăluie Michael Lewis.