ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre cele mai importante conferințe privind centralizarea globală, după Davos, este Summitul Guvernului Mondial  de la Dubai, un loc unde elitele lumii  au ocazia să vorbească cu voce tare despre agende pe care obișnuiau să o țină extrem de secretă cu doar un deceniu în urmă, scrie ZeroHedge.
 
Conferința din 2023 oferă o avalanșă de discursuri revelatoare, printre care se numără și un discurs al lui Ian Bremmer, președinte și fondator al Grupului Eurasia. Organizația este o „firmă de consultanță în domeniul riscurilor politice" care consideră că guvernanța globală este soluția pentru majoritatea problemelor lumii.

Următorul clip al discursului lui Bremmer este încă un exemplu de globalist care spune cu voce tare secretul - Ei consideră evenimentele de criză ca fiind utile pentru a promova centralizarea, iar Bremmer include pandemia de covid în lista sa de dezastre valoroase.  De ce? El nu detaliază, dar este probabil pentru că dezastrele provoacă frica publicului, iar frica este ușor de exploatat.  În timp ce Bremmer pare să admonesteze „protecționismul" și naționalismul sporit din ultimii ani, este clar că el consideră tensiunile naționale ca fiind un instrument valoros pentru eventualul joc final: guvernarea globală.
 
Videoclipul publicat pe Twitter are titlul: Ian Bremmer, președinte și fondator al Eurasia Group, susține că unul dintre obstacolele în calea realizării globalizării și a unei „noi ordini" este „naționalismul". 
 
VIDEO: