ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondurile obținute în timpul celei de a 8-a ediție a Concertului „După datini colindăm” vor fi redirecționate către Institutul Clinic Fundeni, secția Oncologie-Pediatrie, pentru achiziționarea unui aparat de încălzit sânge și dezghețat plasmă, anunță basilica.ro.

Evenimentul a avut loc miercuri seară în Biblioteca Națională a României, iar corurile participante la concertul caritativ au fost Corul bărbătesc Cantus Domini și Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române.

La concertul de colinde susținut de cele două coruri renumite au fost prezenți clerici, reprezentanți ai autorităților locale și centrale.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Studenților Teologi Ortodocși (ASTO) din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul din București.

Invitației tinerilor au dat curs sute de persoane care au ascultat colinde și au oferit donații. Intrarea a fost liberă.