ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul PNL Daniel Zamfir a solicitat prezența ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, și a președintelui ANAF, Mirela Călugăreanu, în Comisia Economică a Senatului, pentru a da explicații în legătură cu Formularul 600, pe care trebuie să o depună cei care desfășoară activități independente, care a bulversat numeroși oameni, dar și românii care au și alte venituri pe lângă salariu, scrie Cotidianul.ro.

„Astăzi, am solicitat și prezența președintei ANAF, doamna Călugăreanu, tocmai pentru că debandada creată ca urmare a emiterii ordinului 4140 prin care s-a stabilit intrarea în vigoare a formularului 600 este o decizie care, după cum vedeți, a bulversat efectiv mediul economic și mă refer aici în special la profesiile liberale. Pe lângă haosul creat s-a mai întâmplat un lucru: oameni s-au trezit cu somații prin care li se solicită plata CASS încă din anul 2012”, a explicat senatorul PNL pe Facebook.