ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procentul militarilor vaccinați din rândul Marine Corps/infanteriei marine a SUA se situează la 58%, la distanță semnificativă față de Forțele Navale/U.S.Navy, care au ajuns la 77%, urmate de forțele terestre/U.S. Army (70%) și de Forțele Aeriene/U.S. Air Force (61%), potrivit Military Times.

Numerele reflectă trupele care au primit cel puțin o doză, afirmă generalul-locotenent Ronald Place.

„Pe cei care apar în sistemul nostru că au făcut prima doză îi urmărim, pentru a ne asigura că primesc și a doua doză - sau cel puțin le oferim constant această oportunitate”, a spus el.

Discrepanțele între ratele de vaccinare din cadrul serviciilor arată că fiecare a întreprins propria campanie de vaccinare.

Publicația Military Times, deși se arată a fi de partea celor care aleg să se vaccineze, recunoaște că „vaccinurile” Covid nu au decât autorizație de utilizare de urgență din partea FDA și nu pot fi făcute obligatorii prin lege „până nu vor primi autorizația completă în următorii doi ani”. 

Însă, aceeași publicație informează că angajații din Departamentul Veteranilor ar putea fi constrânși să se vaccineze împotriva coronavirusului pentru a-și păstra locul de muncă, cel puțin asta plănuiește conducerea departamentului.