ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un articol excepțional publicat de TheEpochTimes, aduce în lumina reflectoarelor identitatea mai puțin cunoscută a lui Klaus Schwab și a imperiului său globalist. Redăm mai jos articolul integral, tradus de ActiveNews pentru cititorii săi: 
 
Forumul Economic Mondial (FEM) găzduiește din nou Summitul anual de la Davos, în Elveția. Pentru oamenii extrem de influenți și ultra-bogați ai lumii, acesta este locul unde se întâlnesc, se întrețin, fac schimb de idei de investiții, merg pe pârtiile de schi și beau șampanie. Cel puțin, aceasta era percepția mea. Dar FEM este mult mai mult decât atât. După toate aparențele, este cea mai influentă, dacă nu chiar cea mai puternică organizație din lume. Este condusă de Klaus Schwab, în vârstă de 84 de ani, un om care, în cele mai multe circumstanțe, s-ar simți mai degrabă acasă pe un teren de golf, dacă nu într-o comunitate de pensionari, decât la conducerea unei organizații cu o influență globală incontestabil de mare amploare.
 
FEM: O forță motrice în lume

FEM a fost fondat de Schwab în 1971, iar calitatea de membru al FEM, împreună cu reuniunea anuală de la Davos, atrage suspecții obișnuiți de industriași, moguli ai Big Tech, gânditori, oameni de știință, oameni de inginerie socială și personalități financiare, politice și religioase la nivel mondial. Lideri culturali, cum ar fi Bono de la trupa U2 și pastorul de mega-biserică Rick Warren, au fost, de asemenea, prezenți în mod proeminent. Se pare că există motive întemeiate pentru acest lucru. Faptul că elita care influențează politica, economia și percepțiile culturale se află la un singur loc pentru a decide cum să transforme fundamental lumea fără a se îngrijora de modul în care ar putea afecta miliarde de oameni este destul de eficient. După cum știm acum, FEM a devenit o forță motrice în lume. Marea resetare este o creație a lor și, mai precis, a lui Schwab. A fost concepută în urmă cu peste un deceniu, dar pandemia COVID-19 a fost catalizatorul ei.

Pandemia și schimbările climatice: Pretenții pentru tirania Marii Resetări

O urgență medicală globală, precum pandemia, a făcut ca deposedarea oamenilor obișnuiți de drepturile lor să fie ușor de justificat pe termen scurt. Așa-numita urgență legată de schimbările climatice oferă acoperirea politică pentru a continua aceste politici - și pentru a adăuga altele și mai rele - pe termen lung. Obiectivul marii resetări, așa cum este exprimat pe site-ul Forumului Economic Mondial, este de a restructura întreaga lume într-o dictatură de sus în jos, condusă de elite. Acest plan măreț prevede eliminarea statelor naționale suverane și a frontierelor, precum și eliminarea drepturilor de proprietate și chiar a drepturilor omului.

Nu este surprinzător faptul că FEM este partener cu BlackRock, cel mai mare manager de active din lume. Amândoi împărtășesc o viziune comună a capitalismului cu acționari, care limitează accesul la puterea și bogăția corporațiilor și a investițiilor la elite. Cu alte cuvinte, adoptarea modelului economic chinezesc, cu o clasă ultra-bogată la vârf și o vastă clasă muncitoare la bază, cu o viață foarte limitată. Marea Resetare implică, de asemenea, schimbarea ființelor umane - a noastră, a tuturor. Cohorta lui Schwab de la FEM este profesorul și autorul Yuval Noah Harari, care a declarat public că liberul arbitru al ființelor umane „s-a terminat" și că oamenii sunt doar „animale programabile" care pot fi controlate prin implanturi digitale sau nanocipuri. Potrivit lui Schwab, în cadrul celei de-a patra revoluții industriale, oamenii vor fi modificați genetic și vor fi dotați cu cipuri, în cadrul fuziunii dintre tehnologia digitală și ființele umane.

Chiar ne dorim ca un grup de megalomani din cadrul acestei sinistre organizații să le spună tuturor celorlalți cum va fi lumea și cum vom fi cu toții cipuiți, modificați genetic și adunați ca vitele - sau mai rău?Cine dorește o Mare Resetare în care indivizii nu au dreptul la o mașină, la autonomie corporală sau la a fi lăsați în pace pentru a-și trăi viața așa cum doresc? Pe scurt, cine a făcut din FEM autoritatea care conduce lumea? Este o întrebare care merită un răspuns, și cât mai curând posibil.

Nivelul de realizări și ascendența lui Schwab este exact ceea ce ne-am putea aștepta de la un om cu aspirații atât de mari. Deține două doctorate, unul în inginerie (Institutul Federal Elvețian de Tehnologie (ETH), Zurich, Elveția) și altul în economie (Universitatea din Fribourg, Elveția). De asemenea, deține un master în administrație publică de la John F. Kennedy School of Government din cadrul Universității Harvard. Schwab este, de asemenea, fost profesor de politică de afaceri la Universitatea din Geneva, Elveția, fost membru al Consiliului consultativ la nivel înalt al Națiunilor Unite pentru dezvoltare durabilă, vicepreședinte al Comitetului Națiunilor Unite pentru planificarea dezvoltării și deține numeroase onorarii de la thinktank-uri, universități și instituții din întreaga lume.

În calitate de „lider de opinie", printre cele mai recente cărți ale lui Schwab se numără „A patra Revoluție Industrială" (2016), un bestseller mondial tradus în 30 de limbi sau „COVID-19: Marea resetare" (2020). Aceste idei și cărți inofensive pot părea plăcute pentru unii. Cu toate acestea, în practică, ele se referă la puterea care se scurge către „elita globală" pentru a exercita un control absolut asupra noastră, ceea ce ar avea tot felul de consecințe negative. Marea resetare a FEM nu este doar o stratagemă de marketing. Ea implică schimbări politice și economice radicale, precum și o reinginerie a omenirii. Dar cineva ar putea să se întrebe după imaginea cui va fi făcut Omul 2.0.

Pătrunderea în națiuni pentru a le deconstrui

Dreptul la viață privată, drepturile religioase, dreptul la autodeterminare și alte drepturi individuale vor fi reduse la zero. La fel și statele-națiune, identitatea națională și cetățenia. Mai mult decât atât, FEM a pătruns în guverne cu acoliții săi cu scopul de a duce la îndeplinire planurile sale de Mare Resetare. Printre acei sclavi ai FEM care au preluat puterea în ceea ce erau republicile și democrațiile occidentale se numără Justin Trudeau, din Canada, care a condus această națiune chiar în catacombele fascismului global nefiresc, înghețând conturile bancare ale celor care se opun vaccinurilor COVID-19 obligatorii sau alegerilor presupus aranjate din Brazilia. În această tabără se află și Jacinda Ardern din Noua Zeelandă, o fascistă liberală înfocată și favorită a elitelor globale. Mii de neo-zeelandezi au fost lipsiți de drepturile lor umane și părintești pentru că au refuzat vaccinurile COVID-19 care pot dăuna sau chiar ucide beneficiarii.

Un alt stăpânitor teutonic?

Ultimul lucru de care are nevoie lumea este încă un pretendent la postul de „stăpânitor teutonic” al cărui popor de vârf crede că Dumnezeu a murit și că viața nu are sens. Dar aceasta este realitatea FEM, a Marii Resetări și a lumii dezumanizate și distopice care ar urma cu siguranță dacă ar avea succes.

Punctul foarte luminos în toate acestea?

Dumnezeu vede care este planul ticălos și aduce distrugerea asupra lui. Nu doar uneori, ci de fiecare dată.