ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie în fotbalul românesc! Un fotbalist din Liga 1 a murit la doar 36 de ani. Lucian Todea a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer la cap și a murit  în noaptea de joi spre vineri, a anunțat RTV.

În ultimele săptămâni, foștii colegi ai lui Lucian Todea se mobilizaseră pentru o stângere de fonduri, banii fiind direcționați către tratamentul pe care fostul fotbalist îl urma, scrie bihon.ro. Pe Facebook au fost licitate tricouri de foști sau actuali fotbaliști (Gigel Bucur, Mihai Neșu, Marius Popa, Adrian Anca, George Pușcaș, Raymond Lukacs, Steliano Filip, Liviu Antal, Ciprian Deac, Denis Alibec, Beto, Mihai Pintilii, Lukasz Szukala, Iulian Cristea, Daniel Celea, Daniel Paraschiv, mănuși cu autograful lui Duckadam, etc.). Din păcate boala nu a stagnat, iar inima lui Lucian Todea a încetat să mai bată.

Slujba de înmormântare a avut lor azi, duminică, 22 ianuarie, la Capela Hașaș a Cimitirului Rulikowski din Oradea.