ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Roberto Castelli, fost ministru al Justiției în guvernul Berlusconi, în deschiderea episodului din 28 septembrie de la Tagadà, pe La7, la întrebarea Tizianei Panella - "Cum stăm?" rupe tăcerea: "Sunt o victimă a vaccinului ... Am fost vaccinat la sfârșitul lunii iulie, am petrecut august și septembrie cu febră", spune Castelli, potrivit Nicola Porro

"Am teste care spun că am un risc foarte ridicat de tromboză. Paradoxul este că soția mea nu a fost vaccinată, a făcut Covid și este perfect sănătoasă. Din acest punct de vedere, ar trebui să fiu eliminat din Telegram.", a mai declarat fostul ministru.

Când a fost întrebat virusologul prezent la emisiunea, acesta a mormăit: "Este un lucru care trebuie investigat... nu există o relație cantitativă sistematică, ar putea fi alți factori...". Nu există nicio corelație, aceasta este mantra. Roberto Castelli nu este deloc polemic, ba chiar zâmbește tot timpul, dar insistă: "Sunt un om mort, după spusele medicilor mei, am fost deja de două ori la urgențe în cod galben. Înainte de asta eram perfect în regulă.

Datorită faptului că Castelli este un fost ministru și, credem, și datorită faptului că nu anunțase exact ce avea de gând să spună, pentru prima dată din ianuarie am avut în cadrul unei emisiuni mărturia unei victime a vaccinurilor Pfizer sau Moderna (sau Astrazeneca, dar în acest caz, fiind vaccinată în iulie se presupune că este vorba de Pfizer sau Moderna).

Până în prezent, trebuiau consultate site-uri alternative sau pagini de Facebook sau Twitter care erau blocate sistematic sau canale Telegram (cel principal a fost blocat astăzi de poliția poștală la cererea instanței). Dar cei care au găsit unul dintre canalele de internet care colectează știri locale despre cazuri de tromboză, atac de cord și "boală subită" după vaccinare, pot număra acum mai mult de 1.000.

Date din SUA și Australia

Acest lucru este în concordanță cu faptul că, în SUA, sistemul de raportare a cazurilor adverse la vaccinuri raportează în prezent 20.000 de cazuri de dizabilități diverse grave și 15.000 de decese. Proporționând populația americană și cea italiană (5,5), aceasta ar însemna 4.000 de cazuri de invaliditate, similar cu cel raportat de Castelli, și aproximativ 2.900 de decese.

În Australia, pentru a face o altă comparație, cu aproximativ ¼ din numărul de persoane vaccinate din Italia, sistemul de sănătate raportează 531 de decese. Departamentul australian de Sănătate a furnizat săptămâna aceasta, după luni de zile, un bilanț total al deceselor după toate celelalte 25 de vaccinuri utilizate timp de decenii, și anume 60 de decese în 50 de ani pentru 25 de vaccinuri de toate tipurile, de la vaccinuri antigripale la vaccinuri pentru copii și vaccinuri împotriva bolilor tropicale.
 


În acest moment, în ultimele trei luni, decesele survenite în urma vaccinării anticovid sunt în creștere.Ca procent din populația vaccinată, acestea sunt încă mai mici decât cele din populația nevaccinată, dar cu cât trec mai multe zile, cu atât procentele se apropie mai mult.
 
Este ceea ce s-a întâmplat în Israel, care, începând cu luna iulie, și-a dat seama că cei vaccinați mureau cu Covid în aceeași măsură ca și cei nevaccinați, iar acum recurge la o nouă vaccinare de urgență. Dar, în realitate, dacă ne gândim și la toate victimele care au fost invalidate sau au murit după vaccinare, numărul total de decese cauzate de vaccinare este deja egal sau mai mare. Dacă folosim aceeași proporție găsită în Statele Unite pentru decesele post-vaccinare de până acum, 15 mii, în Italia ar fi în jur de 2.800 și apoi aproximativ 300 pe lună.
 


Aceste decese, care se regăsesc în știri, dar nu și în datele AIFA, există chiar dacă nu sunt raportate în buletinul zilnic, deoarece există persoane care riscă să moară, precum fostul ministru Castelli.

 AIFA nu face autopsii (ministerul o sfătuiește să nu facă acest lucru), ci folosește un algoritm al unui soft al OMS în care se adaugă niște date despre deces și răspunde întotdeauna "fără corelație" cu vaccinurile. Dar în Germania există patologi care țin conferințe de presă în care vorbesc despre rezultatele autopsiei deceselor post-vaccinare și indică faptul că acestea sunt "foarte probabile". Cazuri ca cele ale lui Castelli (care deocamdată poate vorbi pentru că este în viață, dar în pericol) sunt sute și, după cum citim în știrile locale și știm personal, le cunosc și alții.

Nu este posibil să continuăm să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic, forțându-i pe cei care nu au fost încă vaccinați să fie vaccinați cu aceste produse și apoi să începem din nou să îi revaccinăm pe cei care au făcut-o deja, pentru că, între timp vaccinul a devenit ineficient

Nu este posibil să așteptăm ca un fost ministru care ajunge victimă să facă prima mențiune timidă la televizor. Datele din alte țări, cum ar fi Statele Unite, indică faptul că există probabil câteva mii de astfel de cazuri, iar pentru persoanele sănătoase acesta este un risc inacceptabil, având în vedere că există tratamente pentru această boală.  Trebuie deschisă o dezbatere publică și trebuie să se pună problema opririi vaccinării în masă fără discernământ.