ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, nu ar fi murit, pentru că, de fapt, accidentul de acum o săptămână ar fi fost o acțiune regizată-  Aceasta este teoria susținută de senatorul Daniel Savu, fost ofițer SRI, intr-o emisiune la Antena3.

"Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate", a spus Daniel Savu, la Antena 3, invocând experiența sa în domeniu.

Daniel Savu susține că în localitatea Tamaș, unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească.

Mai mult, Daniel Savu a arătat că, în prezent, opiniei publice i-au fost arătate doar imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unei școli, și nu s-a pus problema până acum de obținerea imaginilor surprinse de camerele de la fabrica aflată în apropierea locului tragediei.
 
În cadrul aceleiași emisiuni de la Antena 3 a fost amintit "cazul Miron Panaitescu", personaj apropiat lui Dan Condrea, despre care presa a scris că ar fi un paravan al serviciilor.

Miron Panaitescu este cel despre care presa a scris că s-a ocupat de afacerile pe bani europeni ale lui Condrea, deși fusese condamnat la 11 ani de închisoare, în 2003, pentru delapidarea a 100 de miliarde de lei pe bursă.

Iată ce se scria în 1999 în revista Capital despre Miron Panaitescu:

”Surse din Poliție susțin că, de fapt, toată operațiunea a fost concepută și dirijată de persoane influente. Acestea ar fi oferit garanții și protecție celor care au operat direct. (...) Ca și în cazul Țigareta II, Panaitescu devine genialul Truțulescu, aruncându-i-se în spinare toată vinovăția și lăsând în umbră pe cei care au conceput toată afacerea”.