ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Fostul președinte al Curții Constituționale,  Augustin Zegrean, a  declarat pentru PSnews.ro că dosarul vizând violențele din 10 august va fi ”îngropat, reluat, îngropat și ocultat în funcție de culoarea politică a viitoarelor guvernări”.

„În cadrul dosarului privind gravele violențe din 10 august se vor căuta vinovați și, cel mai probabil, se vor condamna nevinovați!”, a declarat Zegrean.

El a avertizat că, așa cum stau și se prefigurează lucrurile, „dosarul vizând incidentele din 10 august face parte dintre marile, marile dosare sensibile, dificile – mă refer, firește, la Dosarul Revoluției și la Dosarul Mineriadei, care au fost îngropate, reluate, îngropate, invocate, reluate și asta numai după aproape trei decenii de la comiterea acelor fapte abominabile. Exact aceeași soartă o va avea, din păcate, și acest dosar privitor la gravele violențe din 10 august. Va fi îngropat, reluat, îngropat și ocultat în funcție de culoarea politică a viitoarelor guvernări”.