Fostul președinte al Curții Constituționale,  Augustin Zegrean, a  declarat pentru PSnews.ro că dosarul vizând violențele din 10 august va fi ”îngropat, reluat, îngropat și ocultat în funcție de culoarea politică a viitoarelor guvernări”.

„În cadrul dosarului privind gravele violențe din 10 august se vor căuta vinovați și, cel mai probabil, se vor condamna nevinovați!”, a declarat Zegrean.

El a avertizat că, așa cum stau și se prefigurează lucrurile, „dosarul vizând incidentele din 10 august face parte dintre marile, marile dosare sensibile, dificile – mă refer, firește, la Dosarul Revoluției și la Dosarul Mineriadei, care au fost îngropate, reluate, îngropate, invocate, reluate și asta numai după aproape trei decenii de la comiterea acelor fapte abominabile. Exact aceeași soartă o va avea, din păcate, și acest dosar privitor la gravele violențe din 10 august. Va fi îngropat, reluat, îngropat și ocultat în funcție de culoarea politică a viitoarelor guvernări”.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.