ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Gelu Diaconu, fost președinte al ANAF, susține că Guvernul PNL a „dijmuit cu nesimțire banul public”, în contextul în care DNA l-a plasat sub control judiciar pe directorul Unifarm, acuzat de practici ilegale în achiziționarea de materiale sanitare. Diaconu sugerează că premierul Ludovic Orban ar fi implicat în aceste practici în timpul pandemiei de coronavirus.
 
”Ticăloșii neamului

Profitând de necazul pandemiei, o mână de șacali aflați la guvernare sau la conducerea primăriilor/consiliilor județene au dijmuit cu nesimțire banul public.După cum știți, DNA are în lucru mai multe dosare privind achiziții publice de materiale sanitare anti-Covid.
 
Jurnaliștii de investigații își făcuseră deja datoria, semnalând importuri neconforme calitativ și la prețuri astronomice prin rețele de firme fantomă/interlope. S-au acordat până și scutiri de taxe cu răstălmăcirea unei directive europene.
Mulți dintre cei care vedeau ce se întâmpla, mai ales prin vama Otopeni, îmi spuneau că buboiul se va sparge.

S-au cheltuit sute de milioane de euro (da, ați citit corect!) cu astfel de operațiuni dubioase.
S-a creat o adevărată rețea de firme favorite care alimentează aceste achiziții publice dubioase.

Pe 26 martie, însuși premierul Ludovic Orban verifica la terminalul de mărfuri Otopeni ca lucrurile să meargă bine (vezi foto). Prietenii știu de ce!", a scris Gelu Diaconu, pe Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews