ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta logodnică a cetățeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmbovița susține că individul a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală, informează presa locală, scrie Mediafax.


Potrivit fostei logodnice a suspectului, care a preferat să rămână anonimă, suspectul în cazul crimei din Dâmbovița, pe care l-a descris drept fermecător și inteligent, călătorea regulat în România.
 
Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracțiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relație, lucru care a făcut-o să pună capăt relației.

„Eu am o fiică care nu este a lui și care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relației. Trebuia să ne căsătorim în 2011", a explicat fosta logodnică.

Procurorii din Olanda au refuzat să confirme informațiile privind cazierul suspectului, motivând că o investigație este în curs de desfășurare în România.