ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta membră a grupului american de fete și a ansamblului de dans Pussycat Dolls, Jessica Sutta, a povestit cum două injecții Moderna i-au provocat tremurături și neuropatie, potrivit TheGatewayPundit.  

Jessica Lynn Sutta, fostă J Sutta, este o cântăreață, dansatoare și actriță americană.

Într-un episod al emisiunii „American Thought Leaders" de la Epoch Times, actrița în vârstă de 40 de ani a împărtășit pentru prima dată ce a trăit în urma injecției cu cheaguri și de ce a decis să vorbească.
 
„Am început să dezvolt un tremur. Iar apoi, în următoarele două nopți, am început să am mișcări involuntare ale capului și ale picioarelor", a povestit Sutta lui Jan Jekielek. Potrivit lui Sutta, vaccinul Moderna a declanșat un răspuns alergic care i-a pus viața în pericol. Ea susține că totul a început în a treia zi după a doua injecție, când a avut un spasm muscular sever în zona laterală.

„M-am simțit ca și cum mi-aș fi rupt o coastă", a spus ea. În lunile care au urmat, simptomele s-au înrăutățit.

„Când a apărut neuropatia, aceasta s-a răspândit în tot corpul meu. Îmi amintesc că mă uitam spre tavan și mă gândeam: „Doamne, asta este. Sunt pe moarte'", spune Sutta.

„O singură moarte este de ajuns. Un copil pe terenul de fotbal este suficient. Tocmai am citit că FDA a retras o picătură pentru ochi pentru că a ucis o persoană. De ce este atât de diferit de asta?", a adăugat ea.