ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Diana Șucu a vorbit pentru prima dată despre boala autoimună de care a suferit unul dintre fiii ei.  Aceasta a istorisit în cadrul emisiunii de pe Pro TV „La Măruță” drama pe care a trăit-o când unul dintre băieții săi care a primit un diagnostic de boală autoimună, boală ce ar fi apărut în urma unui vaccin, conform unica.ro, citată de RomâniaTv.

„După ce am născut, unul dintre băieții noștri a avut o problemă de sănătate care a ținut un an de zile, de la 3 la 4 ani. Din fericire s-a vindecat. El s-a vindecat într-un an de zile, noi ne-am vindecat în trei”, a afirmat Diana Șucu.

Potrivit fostei prezentatoare, fiul ei a fost diagnosticat cu purpură trombocitopenică, despre care medicii au spus că este o patologie foarte gravă, dacă nu chiar mortală.

El nu avea trombocite, rămâi fără trombocite” a descris ea patologia fiului ei.  De asemenea, a explicat și momentul debutului bolii, care ar fi legat de un vaccin pe care l-ar fi făcut în septembrie:

„Este o boală care omoară părintele, copilul se vindecă. Este o boală ca varicela, apare și dispare. Ține trei luni, șase luni, nouă luni sau un an. La noi a ținut un an. A debutat în urma unui vaccin pe care l-am făcut în septembrie. Acum nici nu se știe de la ce a făcut purpura idiopatică. Este o boală autoimună, rămâi fără trombocite. Noi când ne-am dus la spital cu el, copilul nu avea decât 5.000 de trombocite. Ulterior, când am început să vorbesc despre problema asta, am găsit foarte mulți părinți care nu știau că trec prin așa ceva. Semnele sunt foarte clare: vânătăi de la genunchi în jos, unde zona este foarte vascularizată și la nivelul epidermei mici vânătăi. S-a vindecat și acum este fotbalist”, a povestit Diana Șucu, vizibil afectată după ce a retrăit acele momente cumplite.

Nici astăzi nu cred că suntem suficient de vindecați. De acolo și sensibilitățile lui Dan. Și la Imperiul Leilor, de fiecare dată când veneau copii cu probleme el avea lacrimi în ochi. Și acum când îmi aduc aminte, cred că aș putea să plâng la comandă, deși eu nu sunt deloc o fire plângăcioasă”, a afirmat Diana Șucu.